walla suana kadar hic bir profesyonel BBci nin yumutayı cig olarak tukettigini okumadım o kesin olmasa da eger tavuk da salmonella hastalıgı warsa ki bu oldurucu bi hastalık direk yumurtaya gecio bu kesin bisey benden solemesi :!: kaybedicek biseyiniz olmaz ya 10 dakka daha gec tuketmis olursunuz pisirirseniz veya haslarsanız
Cig yemeye gerek yok kanisindayim... Colemanin Redemption herhalde ismi, onda beyazini tavaya atiyor... Civa ne arkadaslar ? HAHA FERHAT GÜZELMI YA BU AMAN ALLAHIM ;:: ;:: ;:: Kooooooooptuuuuuum!! Hamsilisimi var ? allah allah nelerle karsilasiroz Buraya postalasan iyi olur sven Ne kadar protein Icerigi bunun ? meraklandim burada import edip hamsimi satsak napsak :? :roll:
Abi pro miktarı markaya göre değişiyo valla. Pro bakımından en boktan olanı Dardanel(15gr), en babasıda Migrosun Hamsi(29gr), O nun dışında diğer markalar 24-26gr civarında. Hamsi dışında uskumru, sardalya, palamut ve cinsini hatırlamadığım bir kaç balık daha var konserve olarak. Yani adamlar ne yakalarlarsa konserve yapmışlar. Ben sabırla konserve kalkanı bekliyorum...
SVEN dostum sen belki bilirsin izmirde bir spor salonu varmış kapıda şöyle bir yazı dikkati çekiyormuş BİCEPSİ 50 CM DEN KÜÇÜK OLANLAR GİREMEZ HOCAM ASLI ASTARI VARMI BU OLAYIN :?
Yok hiç duymadım. Ama gerçek olcağını pek sanmam. Adam 50cm kol şartı koyarsa en fazla 5-10 üyesi olur. Pek mantıklı değil yani...
dardanel tonton uclu fiyat : 4.20 YTL protein(kutu) : 25 gr yag(kutu) : 1.66 gr daha iisi yok bence piyasada
Bence Superfresh light bulursanız onu alın.. Protein: 27gr Karbonhidrat: 0,5 gr Yağ: 0 gr Enerji: 113,0 KCal
Bencede bulursanız bunu alın bende bundan alıyorum. Normal alırsanızda: Enerji: 183 Kcal Protein: 24.1 Yağ: 8.6 Karbonhidrat: 0 Konservenin ucunu açıp, yağını dökersiniz. 1 gr fln kalır en fazla
peki beyler göl balıklarındaki protein oranları nasıl örn(sazan,turna,yayın )gibin bilginiz varmı .tadlarından pek hoslanmıyorum ama ii protein varsa bolca yiyebilirim.
Bilmiyorum ama bana kalirsa Türkiyedeki baliklar avrupadaki baliklardan dahas lezzetli. Ben almanya ve fransada cok balik yedim ve her iki ülkeyede baliklar genellikle ya italyadan yada Fas ülkelerinden geliyor. Ama izmir ve istanbulda yedigim baliklari hic tutmaz. Burada Lezzet yönünü söylüyorum. Baliklarin cinslerini de pek bilmem. Sadece daha lezzetli ve taze oldugunu biliyorum. 4 senedir bu böyle. Bana mi yoksa en iyileri denk geliyor bilemiyorum.
deniz balıklarını bende çok severim lezzetleride cok iyidir ama göl balıkları nın tadı pek hoşuma gitmiyo ama ucuz protein kaynağı olduğu için tüteticez artık