Baldır sorunu

Konu için doğru yer mi bilmiyorum. Daha önce 4 sene boyunca basketbol oynadım bırakalı 1 yıl oldu ancak hala baldırlarım kaslı o yüzden antrenman değilde diyete başvurdum ancak baldır harici her yerden kilo verdim bunun bir çaresi yok mu?? Fitness başladım 2. ay vücudum şekillendi ancak bu baldırlar işi bozuyor. o_O Boy: 1.81 baldır genişliği: 61 cm kilo: 77,56

:D yani sporu bıraktığım için biraz yağlanma var ancak belim baldırıma göre ince olduğundan pantolon bulmakta zorluk çekiyorum..

:D yani sporu bıraktığım için biraz yağlanma var ancak belim baldırıma göre ince olduğundan pantolon bulmakta zorluk çekiyorum..
O olur, ben de belime uyan kotları yırtıyorum. Kalın bacak iyidir, boşver. Üst taraf da kalınlaştıkça iyi görünürsün. Bir de gücün çoğu bacağın üst tarafları, kalça, bel ve karından geliyor. O yüzden varsın kalın olsun bacak, iyidir.

O olur, ben de belime uyan kotları yırtıyorum. Kalın bacak iyidir, boşver. Üst taraf da kalınlaştıkça iyi görünürsün. Bir de gücün çoğu bacağın üst tarafları, kalça, bel ve karından geliyor. O yüzden varsın kalın olsun bacak, iyidir.
Kalın bacak iyi ama birkaç cm incelse on numara olacak ben öyle ince bacak istemiyorum zaten şuan 61 bi 57 olsa yeter.

Dediğim gibi 2-3 ay diyet yaptım biraz göbek vardı o gitti ama baldır hala 61 cm hiç bir değişme yok bacak antrenmanları yapıcam ama korkuyorum daha da kalınlaşır diye :D

Back
Yukarı