100gr çok mu oluyor? ben 500gr lık pakedi 4 günde bitiriyorum (lifalif) o da yetmiyor 2-3 dilim kepekli ekmek yiyorum ve bulkla alakam yok. bulk yapanlar bunun kat kat fazlasını yiyornaptın sen60 gr karbonhidrat
günlük yediklerinide hesaplasak bulk a git sen
![]()
100gr çok mu oluyor? ben 500gr lık pakedi 4 günde bitiriyorum (lifalif) o da yetmiyor 2-3 dilim kepekli ekmek yiyorum ve bulkla alakam yok. bulk yapanlar bunun kat kat fazlasını yiyor
200 gr karbonhidratla gene definasyona girersin, sorun yok. Günlük kalori ihtiyacının altında olduğun sürece yağ yakımına devam edersin. Ama karbonhidrat çabuk acıktırır, dayanma gücünü azaltır.
Soru gün içindeki proteinle ilgili değil, soru spor öncesi karbonhidratla ilgili.girer girer de gün içinde proteini karşılıyormu
Demek istediğinin bu olduğunu mesajın neresinden anlamamız gerekli, attığın mesajın bu anlamı içeren kısmını alıntılar mısın? Ben tekrar baktım göremedim.benim demek istediğim buydu zaten
Soru gün içindeki proteinle ilgili değil, soru spor öncesi karbonhidratla ilgili.
Demek istediğinin bu olduğunu mesajın neresinden anlamamız gerekli, attığın mesajın bu anlamı içeren kısmını alıntılar mısın? Ben tekrar baktım göremedim.