Bakarmısınız ? ?

arkadaşlar bir çok kişi bu forumda vücudun gayet sağlıklı diyor ama ben daha fazla bilgi edinmek istiyorum.Doktor ameliyat olabilir ama pek abartılı bir sorun yok dedi.Şu anda çalışıyorum para biriktiriyorum 1 yıllık fitness yazılmak için direk.vücudum sizce fitness yapmaya uygunmu ? dik durdugum zaman kemiklerim dışardan belii oluyor buda beni rahatsız ediyor yardım lütfen şimdiden teşekkürler
IMG_20150504_231151.jpg

Yorumlarınızla inanınki mutlu oldum ya :D :D
Kunduracı göğsü denilen bir rahatsızlık var bende doktor ameliyat olabilirsin istersen fakat hiç gerek yok dedi oda sizin gibi diyor fakat sorun orası değil göğsümün altındaki kemiklerim çok fazla çıkıntılı yani dik durduğumda bildiğiniz göğsümün altından kemikler belli oluyor.ve karın bölgemin orasına baktıysanızda yani vücudum düz değil çap çup gibi duruyor kasıklarımın oralara bakarsanız iyice[DOUBLEPOST=1447498149][/DOUBLEPOST]bakin tam göğsümün altındaki kemikler diyorum burda bide acayip sıkmıştım karnımı cidden nasıl bir sorun yok anlamıyorum beyler :(

Eklentiler

• adsız.JPG
    adsız.JPG
    16,8 KB · Görüntüleme: 336
Son düzenleme:
Elimde hardline karbonhidrat tozu ve f1 amino force 5100 var ve 8 kilo f1 in yine çilekli ve hindistan cevizli protein tozu var.Fakat spora başlamam için düzenli bir hayata geçmem lazım buda çok zor sürekli şehir dışına hacize gidiyorum felan derken zaman sıkıntım var işimi değiştirip en kısa zamanda başlamayı düşünüyorum.

Back
Yukarı