pesimistm77
Üye
Bu spora başlayalı 3 ay oldu. İnsan geliştiğini görünce, etraftan olumlu şeyler duyunca seviniyor daha istekli oluyor. Ama benim bir sorunum var spora başlamadan önce bacaklarım kalındı yani vücudumun üst bölgesine göre daha kiloluydu. 3 ay oldu üst bölgem istediğim kıvama gelmeye başlıyor ama bacaklarımın kalınlığı azalmadı hatta daha arttı gibi geldi bana. Aynada üst bölgeme bakınca fit bi görüntü var boydan bakınca fitliği bozuluyor. Yani bacaklarımın kalınlığı harbi harbi belli.
Benim sorularım:
1.Bacaklarımın incelmesi gerekli değil miydi? (çünkü hocam bana bacakların şekil alacak fit bi görüntüsü olacak dedi.)
2.Bacaklarımın ince olmasını isitiyorum ektra başka egzersizler mi eklemeliyim. yada bacak antremanlarını bırakıp koşu yada yürüyüş mü yapayım.
şimdiden teşekkür ederim.
Benim sorularım:
1.Bacaklarımın incelmesi gerekli değil miydi? (çünkü hocam bana bacakların şekil alacak fit bi görüntüsü olacak dedi.)
2.Bacaklarımın ince olmasını isitiyorum ektra başka egzersizler mi eklemeliyim. yada bacak antremanlarını bırakıp koşu yada yürüyüş mü yapayım.
şimdiden teşekkür ederim.