Bacakları nasıl inceltebilirim ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan m4libu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

m4libu

Üye
Boy 1,84 kilo 86
merhaba arkadaslar gecen sene 90 kiloydum 1 ayda 79 kiloya düştüm sonra sporu bıraktım ve eski kiloma cıkmasamda 86 kilo oldum
tekrardan spora basladım bacaklarım normalden biraz kalın gibi dahada kalınlasmaması için ne yapmalıyım ve nasıl inceltirim
sporda bacakları zorlamadan hafif ve 15 er set mi yapmalıyım yoksa hiç bacak calısmamalımıyım

Yağ yakmalisin. Ayrica bacak antremaninda düsuk agirlik yuksek tekrar yap 12-15 tekrar arasinda olsun tekrarlar[DOUBLEPOST=1396541526][/DOUBLEPOST]Yazından yanlış yazdın heralde 15 set ?

Yağ yakmalisin. Ayrica bacak antremaninda düsuk agirlik yuksek tekrar yap 12-15 tekrar arasinda olsun tekrarlar[DOUBLEPOST=1396541526][/DOUBLEPOST]Yazından yanlış yazdın heralde 15 set ?
evet yanlıs yazmısım
ben cok zayıf oldugum zamanlardada bacaklarım vicuduma göre kalındı bakalım ne olacak incelcekmi teşekkürler yorumun için

Bu dedigim şey bacaklarini inceltmez. Yağ yakmak harici hiçbirşey inceltmez bacaklarini çünkü bölgesel yaģ yakamazsin. Bu sıkılaşmasını sağlar toparlanır yani. Kalınlaşmasını engeller ve bir nevi ince gözükmesini sağlar. Diyet+kardio şart

Back
Yukarı