Bacakla göğüs aynı gün ?

Arkadaşlar hocam büyütmek istediğin kas grubunu bacakla aynı gün girmemin gerektiğini söyledi bende göğüslerimi büyütmek istiyorum bacakla göğüs aynı gün girilirmi ?

tüm vücudu aynı gün çalışan adamlar dahi artık çok yaygın. bacak her gün çalıştırılabilir. ( off günleri kastetmiyorum ) tabii düzgün bi beslenme ile.

Bacak antrenmanlarında çok zorlarım gerçekten kendimi , zaten eve yürümekte zorlanıyorum antrenman sonrası bide göğüs çalışsam herhalde salonda kalırım o gün :D

bacak+göğüs antrenmanı en azından 1.30 saatini alır.sen pro musun?her türlü destek ürünün,toparlayıcıların,steroidin var mı?vücudun bu katabolik etkiyi kaldırabilecek mi?hormon düzenleyicilerin var mı?mahalledeki fitness salonlarına giderseniz böyle gerzekçe şeyler duymanız çok doğal.sana değil,sana bunu söyleyen dangalağa kızıyorum ben.

Belirli bi seviyeye gelmeden ve çok iyi bir beslenme programı oturtmadan günde hakkını vererek 2 bölge çalışmak kataboliğe de girebilir ama ben çok kasmayacağım 3 hareket ondan 3 tanede diğerinden girerim diyorsan neden olmasın?

Herkes HIT çalışamayacağı için zaten antremanların 1 saatin üzerinde sürecektir. Bu sporda birkaç aylık çalışanların uyguladığı göğüs sırt biceps, omuz bacak triceps vs gibi programlarda yanlış ama kime göre? profesyonellere göre. Hocanın öyle demesinin nedeni bacak çalışmanın vücutta büyüme hormonu salgılanmasını arttırdığı için. Bence çalışabilirsin.

şuan bacakla göğüs aynı gün çalışıyorum gerçekten baya zorlayıcı oluyor benim için ama ben beslenmeme çok dikkat ediyorum ve şuan herşey güzel gidiyor bacakla göğüsü aynı gün yapmam için pro olmama gerek yok bence ?

Ben göğüs bacak ve sırtı aynı gün ertesi gün biceps triceps omuz giriyorum gayette faydasını görüyorum çalışılabilir tabiki göğüs ve bacak aynı gün baya ağır oluyor ama iyi beslenip dinlenmek gerekiyor

Back
Yukarı