Taha Ölçülü Bacak için
Merhaba.arkadaşlar benim bacaklarım üst bölgelerime göre zayıftı.kanal market televizyonundan.uydusu olanlar
bilirler.WALK FIT .adında ürün gördüm ve oldukca dikkadimi çekti.baçak antrenmanlarımda faydalı olabilecegini
düşünerek bu ürünü telefonla sipariş ederek satın aldım.walk fıt .adında bu ürünü bacak çalışmasında kullandım
inanin bana bu walk fıt'hin yardımıyla hiç beklemediğim yüksek oranda perfonmans ve sonuç aldım Leg pres'hareketinde 100 kg gecemiyordum taha fazla ağırlıkta ayak parmaklarımın etrafıda agrılar oluyordu bu ürün sayesinde Leg pres'de 310 kg la 10 tekrar yaptım ayrıca halterle sguat ve hak sguat hareketlerinde 'de agır. etkili
ve çok rahat.dengeli çalıştım ve baçaklarım 2 santim gelişti ve bacaklarımda şekillendi. bu harika urünü herkese
tavsiye ediyorum.özellikle Bodybuilding çalışanlara şiddetle tavsiye ediyorum. fabrikalarda agır işlerde çalışanlarada
tavsiye ederim daha az yorulurlar.bu ürünü. bu adresden
http://www.homedrom.com/default.aspx?id=31&pid=1
satın alabilirsiniz veya (0212) 3398787.telefonlada sipariş verebilirsiniz. siparişde kaç numara ayakkabı giyiyorsanız
ona göre alabilirsiniz.ayarlanabilir başlıkları sayesinde ayagınıza uygun olanı bulursunuz ayarlar ayakkabıdan
ayakkabıya degışmekdedir.ben botlarda en yüksek başlıgı kullanıyorum spor ayakkabıda en düşüğünü kullanıyorum
ayakkabıda yanlış başlıgı kullanıyorsanız.ayağınızın topuk tarafında yukarıya doğru farklı bir ağrı olur.o zaman
örneğin en düşüğünü kullanıyorsanız bir buyuğünü takın.ürünün yanında ayarlanabilir 3 tane başlık gönderiyorlar
WALK FIT 'tin tanesi 50 YTL 5 YTL kargo parası.2 tane sipariş verildiğinde üçüncüsü bedava olduğunu söylediler.SAYGILAR