Bacak kalınlığı yardım lütfen

Arkadaslar hepinize iyi günler öncelikle .. Size bir konuda danışmak istiyorum . Benim vücudumun alt bölümü baya kalın . Boyum 1.86 kilom 82 yasım 19 .. Üst kısmım iri bir yapıda alt taraf ise ( basen ve kalça ) baya kalın hacimli . Evde kosu bandım var ve aerobic tarzı herseyi yapabilirim ki yapıyorum da , yediğimede dikkat ediyorum . Ne yapayım da bu bacaklarım olabildiğince inecelsin . 34 beden kot giyiniyorum , 33 beden güzel olsun istiyorum , ne olursunuz yardım edin , kosu bandında interval seklinde calısıyorum bu arada 20 dk

Vücut mümkün olduğunca adapte olmaya calisir . Agir kaldirmamak bir çözüm olabilir diye umuyorum daha bilgili arkadaşlar vardır ama sıkılık için biraz daha yogunlastirilmiş bol tekrarlı bacak idmani tavsiye edebilirim ise yariyacaktir

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diyet+kardio+agirlik idmaniyla yaģ yakacaksin baska çözümü yok. Bacak idmanlarini 13-15 tekrar arasinda tut . Bacak calismayi ihmal etme buyuk kas grublari oldugundan agir kilolar kaldirirsin. Ağir kilo=daha fazla kalori demektir. Bir dumbell fly yapmakla squat yapmak arasinda ciddi kalori harcama farki vardir.

Yorumlarınız için teşekkür ederim fakat yanlıs anlaşılma olmus ben spor salonuna gitmiyorum , evde dumbelllarım var kosu bandım var , yapılması gereken hareketleri söylerseniz cok memnun olurum birde ağırlık antremanı yapınca sanki dahada kalınlaşacak gibi hissediyorum :(

Teşekkürler peki kalınlaşmaz mı ve flexor hocanın programı vücut geliştirmek için kol omuz sırt falan bacak zayıflatmak için değil , veya ben bulamadım

Tam olarak nereden ölçüm yapılacağını bilmiyorum ama baldırı ölçtüm en kalın yerinden

Sağ baldır :63
Sol baldır :61
Kalça :110 :(

o kilo ve o boya göre evet biraz kalın. düzenli ve iyi bir diyet + koşu, kondısyon bısıkletı. bunlara yüklen ayda 2-3 cm ıncelır tahmınım

Birde sorun su ben yüzmeyle cok içli dışlı olduğum için boyuma göre bacaklarım cok uzun değil yüzücü fiziği yani üstüm , göğüs bölümü uzun

Back
Yukarı