Bacak gelisimi

em1lov

Üye
Haftanin iki gunu bacak gelistiriyorum. Bana onerebiliceginiz bi program varmi. Hizli gelissin istiyorum yurumeye halim kalmasin. Amator futbolcuyum hem goruntu hemde saglam olsub istiyorum
 
Amatör futbolcu için haftada 2 ağır olmaz mı? Hızlı gelişir elbet ama seni yavaşlatır fazla kas. Ağırlık antrenmanı sonrası hız kaybını önlemek için önceden salon çıkışı koşu yapardık sen bir de hem ağır hem de bacak gireceksin üstüne koşun sorun olabilir :)

Ben bacakta özel bir hareket uygulamıyorum klasik bacak hareketleri zaten sorgulanamaz bence :) Squat, Leg Press, Kalf, Leg Extension vs.
 
futbol performansını ileriye taşıyacak ağırlık antremanı yapman gerekir bacağın görüntülü olmasından çok güçlü hızlı olsun haftada bir gün temel hareketlerle bacak çalışabilirsin
 
Bencede ama bunlar nedir benim uyguladigim squat . Sumo squat . Deadlift . Lunge . Calf raise. 4 set max seviye yapiyorum.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Back
Yukarı