Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Haftanin iki gunu bacak gelistiriyorum. Bana onerebiliceginiz bi program varmi. Hizli gelissin istiyorum yurumeye halim kalmasin. Amator futbolcuyum hem goruntu hemde saglam olsub istiyorum
Amatör futbolcu için haftada 2 ağır olmaz mı? Hızlı gelişir elbet ama seni yavaşlatır fazla kas. Ağırlık antrenmanı sonrası hız kaybını önlemek için önceden salon çıkışı koşu yapardık sen bir de hem ağır hem de bacak gireceksin üstüne koşun sorun olabilir
Ben bacakta özel bir hareket uygulamıyorum klasik bacak hareketleri zaten sorgulanamaz bence Squat, Leg Press, Kalf, Leg Extension vs.
futbol performansını ileriye taşıyacak ağırlık antremanı yapman gerekir bacağın görüntülü olmasından çok güçlü hızlı olsun haftada bir gün temel hareketlerle bacak çalışabilirsin