Bacak Boyu

İyi Akşamlar,

Arkadaşlar 16 yaşındayım 170 boyunda 62 kiloyum.Gördüğüm kadarıyla yaşıtlarımın boy ortalaması 1.75-1.76.Yani ortalamadan 5-6 cm kısayım.Boyumu uzatmak için yüzmeye başladım.Sorum ise şu:

1.16 yaşından sonra 10 cm daha uzayabilir miyim ?
2.Bir de yüzmede sanırsam gövde daha çabuk uzuyor.Uzun gövdeli kısa bacaklı olmak istemem bacak boyumu uzatmak için ne yapmalıyım ?

Bende 16ya giriyorum yüzme gerçekten dediğin gibi üst vücudu iyi geliştirir ve uzatır bacak boyu için hızlı sprint koşular bacak boyunu uzatır aynı zamanda ip atlama ve normal zıplamada aynı şekilde tabi bunlardan önce beslenme çok önemli bol bol süt yumurta et peynir yoğurt vs. kaliteli beslenmek gerek .

Bende 16ya giriyorum yüzme gerçekten dediğin gibi üst vücudu iyi geliştirir ve uzatır bacak boyu için hızlı sprint koşular bacak boyunu uzatır aynı zamanda ip atlama ve normal zıplamada aynı şekilde tabi bunlardan önce beslenme çok önemli bol bol süt yumurta et peynir yoğurt vs. kaliteli beslenmek gerek .
Karsında dediklerinin hepsini yapan 8 yıllk lisanslı yüzücü var bende 16 yasındayım yasıtlarımla benim beslenmem karsılastırılmayacak kadar iyi ama boyu %90 tek şey belirliyor -GENETİK-

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Karsında dediklerinin hepsini yapan 8 yıllk lisanslı yüzücü var bende 16 yasındayım yasıtlarımla benim beslenmem karsılastırılmayacak kadar iyi ama boyu %90 tek şey belirliyor -GENETİK-

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Genetik mutlaka önemlidir önemsiz demedim ama işi sadece genetiğe burakıp boyum uzamıyor demek biraz saçma olur ama örnek vermem gerekirse uzak bir akrabamın anne baba dayı amca full kısa adamın boyu 186 ve annesi sabahları bile balık yediğinden söz ediyor yani olayı sadece genetik deyip yabana atmak doğru değil .

Back
Yukarı