Bacak ağrısı sorunsali

Yaklaşık 4 aydır düzenli olarak kardiyo ve yağ yakmaya yönelik ağırlık antrenmanı yapıyorum. Bu süreçte ayak çalışmayı ihmal ettiğimin farkına vardım ve dün sağlam bir ayak antrenmanı yaptım, dünden bu yana iki ayağımın da diz kapağının hemen üst tarafında feci şekilde yürümeyi bile engelliycek bir ağrı var, sorum şu ağrının geçmesini bekleyip bir gün ara vermelimiyim yoksa bu sineye çekilip devam edilecek normal bir bacak çalışma sonrası ağrımsimidir. Tecrübeli hoca ve arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum. Ara vermeye kesinlikle karşı bir insanım buyuzden taktım bu konuya.

uzun süredir çalışmadığını söylemişsin,hamlık ağrısı olur öyle.48 saat sonu maksimuma ulaşır,sonrasında hafifler 2-3 gün sonrasına geçer,tecrübeyle sabit :)

Allah düşmanımın başına vermesin böyle bir ağrı gece ağrıdan uyuyamadım desem yeridir :( enazından tahmini de olsa ne kadar daha çekeceğimi biliyorum artık :) kas ağrısı mi eklem ağrısı mi tam kestiremiyorum ama sanırım kas ağrısı. Beni şaşırtan şey 4 aydır düzenli spor yapmama rağmen böyle extrem bir bacak ağrısı çekmek, bana bişey olmaz modundaydim çünkü aklım başıma geldi artık :) teşekkürler yorumlarınız için :)

Back
Yukarı