BİM gibİ yerlerden hangi sıklıkla alışveriş yapıyorsunuz?

Soruyu sormamın sebebi,malumunuz öğrenci adamım.Bütçem kısıtlı v doğal olarak ucuza kaçmak zorundayım.
En temel 3 besinimi(Tavuk Göğsü,yumurta ve Süt)buradan alıyorum.Ayrıca lor ve fıstık ezmemi de bu tarz indirim marketlerden temin ediyorum.
Evet siz nasıl bir ilişki içindesiniz bu marketlerle :)

Tavuk yumurta lor bim den.yeri gelince kirmizi etide bimden aliyorum.
Baligi dardanel alyrm oda bimde yok.
Onun disinda bim cok cok uygun.

bim den baska yerden alisveris yapmiyorum desem yeridir :D gecen gun migrosa gittim,yadirgadim resmen :D

kontürümü,vucut jiletimi,sütümü(bebek sütünü deneyin),lor,tavuk,yumurta,ton baligi,yogurt,kahve,soda ve suyumu buradan aliyorum :D

bim den baska yerden alisveris yapmiyorum desem yeridir :D gecen gun migrosa gittim,yadirgadim resmen :D

kontürümü,vucut jiletimi,sütümü(bebek sütünü deneyin),lor,tavuk,yumurta,ton baligi,yogurt,kahve,soda ve suyumu buradan aliyorum :D
bebek sütü çok şekerli.[DOUBLEPOST=1409659929][/DOUBLEPOST]loru güzeldi de kaldırdılar tavuk alıyorum bimden genelde . ton balığı almıyorum protein alacam diye ayçiçekyağı yiyemem boşa.

kendi ürettiği ürün çok kötü harbi tüketmiyorum ama durumu iyi olmayan için çare yok tabi ama bütün marketlerde satılan ürünlerin bazıları satılıyor onları alıyorum ama bence en iyisi macro center oda yoksa migros

bebek sütü çok şekerli.[DOUBLEPOST=1409659929][/DOUBLEPOST]loru güzeldi de kaldırdılar tavuk alıyorum bimden genelde . ton balığı almıyorum protein alacam diye ayçiçekyağı yiyemem boşa.

kullandigim wheyde seker yok,suylada icmeyi sevmedigim icin bebek sutuyle iciyorum :)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Meyve sebze A101den alınabilir,elle seçme imkanı da var ama ben haftalık pazardan alışveriş yapmaya başladım

Ben en çok Migros ve Migros Jet kullanıyorum evime yakın, bol çeşit, et ürünleri oldukça lezzetli hem sebze/meyvesi de hep taze oluyor.

beyler yumurtayı a101 den alabilirsiniz keskinoğlu
çok kaliteli
Aaa evet a101de Keskinoğlu var onu da alıorum denk gelirse.
Valla genel olarak bim, a101 iyi ya beni düşündüren ürünlerin kalitesi aslında.Gerçi 2000-3000 mağazalık yerlerin kötü ürün satması da zor gibi duruyor

aklıma gelmişken bir tane bana göre doğru dürüst ürünü vardı ballı yerfıstıklı bir tatlı onuda daha üretmiyorlar sarı bir paketin içindeydi hatırladığım kadarıyla birde üzerinde arı resmi vardı

kullandigim wheyde seker yok,suylada icmeyi sevmedigim icin bebek sutuyle iciyorum :)

yani damak zevkin tabi bana çok tatlı geliyor . wheyde şeker yok derken naturel mi yani tatlandırcısız falan?

yani damak zevkin tabi bana çok tatlı geliyor . wheyde şeker yok derken naturel mi yani tatlandırcısız falan?

yok maglesef naturel degil.icinde bolca tatlandiricisi var :) ben wheyi yaklasik 500ml sut+200ml suyla seyreltiyorum.tadi oyle daha hos oluyor.

A101'den alışveriş yapan arkadaşlardan ricam bulundukları ildeki mağazalardan eti lifalif talebinde bulunmaları... Belirttiklerine göre ürüne talep az.

Back
Yukarı