Büyüme Hormonu Salgılatma ve Boy Uzatma hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BoSs37
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
barfiks demirini nerden aldın? internetten aldıysan link atabilir misin? bende almayı düşünüyorum.
59tl ye bulmuştum internetten de o satış kapanmış bi arkadaşım daha sormuştu. Tavan barfiksi, barfiks demiri diye arat internetten belki sende uygun fiyata bulursun. Bazıları 120ye falan satıyo onlardan sakın alma.

Arkadaşlar haklısınız boy ekstra olarak uzayabilir ama %95 genetik faktörlere dayalıdır boy uzaması ortalama 25 yaşına kadar devam edebilirama bazı yaşlarda belirgindir boss37 sen daha 16 yaşındayım demişsin çok vaktin var antremanlar etkilidir ama önceliği beslenmeye ver doğru beslendiğinde en idealine ulaşırsın...

Erkeklerde 22 yaşına kadar uzama olabilir.Ama daha sonrada uzama olabilir ekstra durumlar olabilir deniliyor.Peki body bu uzamayı etkiler mi?

baş aşağı sallanmakla boy uzasaydı maymunlar uzun olurdu? boy uzaması kemıklerle ılgılı olay sız plastık degılsınızk ıkendınızı uzatmaya calısıyorsunuz genetık onemlu burda ve beslenme ve uyuma ınsan uyurken buyur.

body boy uzamasını yavaslatır veya durdurur agır kılolar yaparsanız kemıklerın arasındakı sıfır sertlesıyormu oyle bırseyler var

Güncelleme: Boyum 1 cm uzadı. 164'üm şu an. Ekstra bir şey yapmadım. Evden okula, okuldan eve :) Bakalım ilerde ne olucak.

Benim hiç uzamadı artık kafama takmıyorum zaten barfiksimi çekiyorum şınavımı yapıyorum uzica yoksa uzamaz arkadaşlar bunu da söyliyim umutlanmayın bişeyler yapıpta.

Kardeşim sana tavsiyem süt ve et tüket,
Ben kendimi bildim bileli et ve süt içerim ,
GÜNDE 1 Litre süt herzaman idealdir.
Sana tavsiyem sabah 500 ml aksam yatarken 500ml süt iç :)

Bu arada yas 15.5 boy 1.93 :) 21 yasıma kadar 2.00 olurum herhalde :)
Hedef 2.00 olup bırakmak , ayrıca seni rencide etmek gibi bişi oldu ama senden kısalarıda var ınan ... bence beslenmene dikkat edip herşeye pozitif bakarsan boyunun uzayacağına eminim ;)

Hedef 2.00 olup bırakmak , ayrıca seni rencide etmek gibi bişi oldu ama senden kısalarıda var ınan ... bence beslenmene dikkat edip herşeye pozitif bakarsan boyunun uzayacağına eminim ;)

Yatarken süt içersen büyüme hormonlarının salgılanmasına engel olursun 1.93 de kalırsın yoksa ;)

xxxxxxxxx ama senin genetik faktörlerindende olabilir ailende uzun değilmi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sık sık karın ağrın felan oluyorsa önce bi doktora git çünkü büyümeyi engelleyen en önemli faktör bağırsak kurdudur bir de bol bol barfix çek etkisi çok oluyor

Back
Yukarı