Oha abi iki ay mı ? iki hafta çalışsak olmazmı ya iki ay kim o kadar ağırlığın altına gircek beslenmesine dikkat etcek ohoooo.Saçmalamayın arkadaşlar o kadar kolay mı sanıyorsunuz , böyle bir vucuda sahip olmak için en az 2 ay çalışmak lazım 2 ay ağırlık kaldırılır mı çükünüz düşer Valla
oncelıkle hayal kurulma olayına bır son verılır
2 yıl dogal sekılde spora devam edılır her gun ama her gun beslenme tam olarak uygulanır
kardıo eksık olmaz tabıkıde
2 yılın sonunda aynaya bakılır veeee bı cacık yok![]()
2 yılın sonunda kure gırılır 3 ay sonra abkılır yıne aynaya yıne bı cacık yok![]()
sert kurler ıle yapılabılır ama burdan bılgı verıcek dgeılım![]()
olmaz yanı unutun
Epey emek harcadığı kesin.Bu six packler için Cristiano Ronaldo'dan 2-3 kat daha fazla çalıştığı kesin...
baskn35 kardeşim adam adam Arnold Classicte 3-4 şampiyonluk yaşamış.Ondan bilgi almayacazda kimden alacağız![]()
Birçok mesajını takip ediyorum, çok ama çok fazla ters konuşuyorsun, insanların senden fazla bilgi alma isteğinden olsa gerek, insanların şevklerini kırıyorsun, bunun yerine onlara bu olmasa bile belirli bi seviyeye gelebileceklerini söylemelisin, bir cacık yok bunun için yanlış bir cümle.
neyse konuyu açan arkadaşa gelirsek, kürsüz böyle bir vücut imkansız evet. Ama uzun süreli supplement kürleriyle buna yakınına sahip olamazsın diye birşey yok. Ayrıca bana kalırsa vidyodaki kadar define vücut işkenceden başka birşey değil, o yağ oranına düşmek bir tarafa, korumak kat kat daha zor
Başarına bir lafım yok, her yazısını takip ettiğimi söylemiştim tabiki amacım bilgi almak benimde sizin gibi, fakat sizcede böyle bir mesaj şevk kırmıyor mu? bunu benim gibi bir üsluplada anlatabilirdi, bu kadar sert olmasına gerek yok bence forumda
ne dıyım yanı evet ya olur herkes yapar dıyımde adam sonra hayal kırıklıgımı yasasın olmaz bu kadar basıt ıste
supplement kuru dgeıl ben steroıd kurundne bahseddım kı onunla bıle olmaz
benden behsedmıyor sanırım ben bugune kadar tek yarısmaya katılmadım cunku . bılgım okudugum bolum dolayısyla ve fazla arastırmam dan dolayı gelıyor
dıger arkadasta dalga gecıor sanırım kendınce