böyle çalışsam sizce sonuç ne olur ?

1.göğüs arka kol
2.sırt pazu
3.bacak calf
4.göğüs arka kol
5.sırt pazu
6.bacak calf
7.göğüs arka kol
omuz hiç çalışmasam sizce nasıl olur zaten göğüste ve sırtta omuz yardımcı kaslar bir nevi burda göğsü 3 kez yazdım ama sırtı 3 kez çalışıcam sizce 1 ay yapayım mı

Gogus / Omuz / Biceps
Sirt / Triceps / Bacak
Off
Gogus / Omuz / Biceps
Sirt / Triceps / Bacak
Off
Gogus / Omuz / Biceps
Sirt / Triceps / Bacak

Seklinde devam etsen daha iyi degil mi? Hic dinlenmeden antrenman yapman sana bi avantaj saglamaz, dezavantaj getirir. Cok cok iyi beslenmen ve uyku duzenin olsa bile kaslarin tekrar guce kavusabilmesi zor. Buda seni ilk haftadan sonra gereksiz yoracak ve idman verimliligin dusecek. Fazla gun yapacagim derken bu sefer daha etkisiz antrenmanlar cikmarmaya baslayacaksin, tabiri caizse masaja donecek is. Sen bilrisin yinede.

Bacak var orda bacak kalf yaziyor[DOUBLEPOST=1495363365][/DOUBLEPOST]
Diyorsun benim omzum genisya da sen kac ay omuz calismadin ben 1 ay yapicam bunu
Sen bilirisn krdşm[DOUBLEPOST=1495370231][/DOUBLEPOST]
Gogus / Omuz / Biceps
Sirt / Triceps / Bacak
Off
Gogus / Omuz / Biceps
Sirt / Triceps / Bacak
Off
Gogus / Omuz / Biceps
Sirt / Triceps / Bacak

Seklinde devam etsen daha iyi degil mi? Hic dinlenmeden antrenman yapman sana bi avantaj saglamaz, dezavantaj getirir. Cok cok iyi beslenmen ve uyku duzenin olsa bile kaslarin tekrar guce kavusabilmesi zor. Buda seni ilk haftadan sonra gereksiz yoracak ve idman verimliligin dusecek. Fazla gun yapacagim derken bu sefer daha etkisiz antrenmanlar cikmarmaya baslayacaksin, tabiri caizse masaja donecek is. Sen bilrisin yinede.
Göğüs omuz biceps ne

Son düzenleme:
pardon görmemişim , yinede eksik bir program bench preeste gelişirken sırt kasların zayıf kalacağı için postür bozuklupu olucaktır.
sırtta var da sırtı 3 kez çalışıcam orda göğsü 3 kere yazdım ya aslında 2 gün o konuda pardon[DOUBLEPOST=1495380344][/DOUBLEPOST]
Gogus / Omuz / Biceps
Sirt / Triceps / Bacak
Off
Gogus / Omuz / Biceps
Sirt / Triceps / Bacak
Off
Gogus / Omuz / Biceps
Sirt / Triceps / Bacak

ben hesapladım tüm kaslarım dinleniyor ama bir düşüneyim[DOUBLEPOST=1495380385][/DOUBLEPOST]
Sen bilirisn krdşm[DOUBLEPOST=1495370231][/DOUBLEPOST]
Göğüs omuz biceps ne
bunu hocaya bir sorayım bakalım ne diyecek[DOUBLEPOST=1495381339][/DOUBLEPOST]
Gereksiz fazla program.
niye gereksiz

Son düzenleme:
Back
Yukarı