Bölgesel zayıflama programı hakkında

Bu konuda gerçekten bilgisi olan hocalarım yardım ederseniz çok memlun kalırım şimdiden teşekkürler...
yaş=21
boy=1.75
kilo=77
kalça=102cm
üst bacak=59cm
bel=91cm
kalça ve bacakta biriken yağlarımı eritmek istiyorum sadece bu 2 bölgede yağ birikmesi var ve bu gözle görülür bir derecede tabi bu durum baya bir rahatsız ediyor:) göbek o kadar önemli değil o yüzden sadece üst bacak ve kalçayı eritmek ve küçültmek adına ne tür antremanlar uygulamalıyım özel program yazacak hocam varsa çok memlun kalırım.Ayrıca bu süreçte nasıl beslenmeliyim. SPOR SALONUNDA ÇALIŞMAYA BAŞLAYACAM BAZI ARKADAŞLARIMIZ ORADAKİ HOCA YARDIMCI OLUR ZATEN DİYE YORUM YAPACAK BİLİYORUM AMA ADAMLAR İLK GİTTİĞİNDE 3-5 GÜN İLGİLENİYOR SONRA HEP RUTİN ŞEYLERİ TEKRARLATIYOR PROFESYONEL BİR PROGRAMLA ÇALIŞMAK İSTEDİĞİMDEN BURAYA KONU AÇTIM YARDIM EDEN HERKEZE TEŞEKKÜR EDERİM...

hocam bölgesel zayıflama olmaz demişsin bu konuyu biraz daha açarmısın nasıl atacaz o zaman bu fazlalıkları ? ayrıca vermiş olduğun linkteki arkadaşın açıklamasından hiçbirşey anlayamadım :D

hocam bölgesel zayıflama olmaz demişsin bu konuyu biraz daha açarmısın nasıl atacaz o zaman bu fazlalıkları ? ayrıca vermiş olduğun linkteki arkadaşın açıklamasından hiçbirşey anlayamadım :D
O linki sana atmadım, imzam o :) Ama güzel konudur, okursan zaten uygulayabileceğin birçok program var o konuda. Bölgesel zayıflama yoktur, yağ her yerden gider, bunda açacak bir şey yok. Sen bölgelere bakmadan yağ yakımına bakacaksın, bunun için de beslenme ve yağ yakımı bölümlerindeki sabit başlıkları oku. Yeterince bilgi var, gene de anlamadığın bir şey olursa veya spesifik sorun olursa gene başlık açarsın. Önden temel bir bilgi birikimi edin ama.

Back
Yukarı