D.Wolf aslında bende öldürebiliyorum ama tabi elimde bişey olmalı(terlik,sopa,dambell) vsşahsen ben hiç korkmam, ama korkan cok insan gördüm şu ana kadar...ben zevkle öldürüyoru herbrini..hatta çeşitli teknikler geliştirdim bu alanda..özellikle gece yatarken yatagına kırkayak girmiş bir insan olarak...artık bunu hobi olarak geliştirip farklı tekniklerle onlardan bana yaptıklarının acısını cıkartıyorum...bence sende öle yap...öldür öldür bitmiyr zaten..Allahın rahmeti aslnda bazen öldüremiyorum, ama cok rahatsız ediyrlar beni bu mübarek yaratıklar...
bosnak o omuzların hakkını ver.karizmayı çizdiriyorsun farkında olmadan![]()
avatardaki çocuk sanmadım da daha önceden avatarında kendi foton vardı.en azından ben öyle düşündüm.pek de büyük gözükmüyordun yaşça.ondan böyle bir öneri sundum yanithums:sen beni avatarımdaki çocuk sandın galiba.. bu böcekelr öğrenci evlerinde mi oluyo anlayamadım lakin benim öğrencilik dönemimde evimde hiç böcek yoktu![]()
Rpac ben onu tepki olarak yazmadım kiavatardaki çocuk sanmadım da daha önceden avatarında kendi foton vardı.en azından ben öyle düşündüm.pek de büyük gözükmüyordun yaşça.ondan böyle bir öneri sundum yanithums: