böcek fobisi

böcekten korkarmısınız

• Total voters
    250
böcek fobisini yenmenin en kolay yanı nedir biliyor musun yolda bir uğur böceği bul gerçi bu havalarda biraz zor ama :D
al uğur böceğini koy eline gezinsin.Böceklerin ne kadar zararsız olduğunu anlayacaksın ve bence korkularını yenmiş olacaksın.

bende cok tırsıyorum her an saldırcaklarmış gibi geliyor ve en cok korktugumda ucan hasereler. ucamayanlar hadi bi türlü yerde ama bu size ulasabiliyo ucuyo mucuyo eskiden yakardım bunları deodarant ve cakmak kürüyle :P ama artık yakmıyorum yakarak oldurmenin cok gunah oldugunu ogrendim

böceklerden nefret eder korkar ve tiskinirim heleki hamam böcekleri ve akrepler benden uzak olsunlar ve bu korkuyu yenebileceğimi hiç ama hiç sanmıyorum

Böcekten daha güçlü olduğuna inan onu yenebilirim de cesaretini topla ve üzerine bas kazanabilirsin:)
Şaka yaptım dostum bence psikiyatriste gitmelisin herzaman korkunun üzerine git derler ama bu senin daha çok korkmana yol a.çabilir o üzden psikiyatriste gitmelisin zaten artık gitmeyen yok...

Akdeniz memleketlerinde uçan hamamböcekleri var.En müthiş kanatlı haşaratlar bunlar.Öyle bir zekaları var ki nereye konacaklarını bilemiyorlar.Kaç kişinin ağzına girdiğini gördüm.Zevkle,avuç yardımıyla öldürüyorum.

gördüğüm yerde öldürürüm hiç acımam ama geçen fakültede gördüm sanırım tarantulaydı boyutu baya büyüktü tırsdım kaçtım hemen :D

kocaman bi örümcek veya çıyan olursa, daracık bi alanda eşek arısı kafamın etrafında yüksek sesle vızıldarsa korkarım. hatta öldürmeye bile çekinirim :)
ama bunun dışındaki böcekler gelsin kapışalım :p

gecenin bir yarısı üstünde 10dan fazla akrep ve hamam böceği ile uyanmak nedir düşünebiliyormusun. Benim düşünmeme gerek yok yaşadım çünkü..

Yatağımın altında akrep yuvası ve hamam böceklerinin çıktığı bir delik varmış. Korku filmi gibiydi.. O gün bugündür böceklerle bayağı samimiyim..
böyle bişey olsa ne yapacağımı düşünemiyorum allah korusun valla

bu fobi gerçekten yenilebilecek cinsten değil malesef :( . ben şahsen böceklerden yana bir korkum yoktur ama aşırı iğrenirim . kıbrısa tatile gittiğimizde uçan hamam böcekleri havada kolbastı oynuyorlardı , onları gordugumde bile içim bi garip oluyordu ... yanıma yaklaşmasınlar , Allaha yakın bana uzak olsunlar :D

Bende iğrenirim böcek gördüğüm zaman fakat bugüne kadar pek fazla bir korkum olmadı üstüme falan gelirde korkarım tabi ben alıyom Raid'i savaş açıyom kapışıyoz xD

bende de arı korkusu.....geçen otobüste gidiyodum cam kenarında durmadan vızıldıyodu bayanlar rahatsız oluyodu....gazaa geldim çok korktuğum arıyı yumrukla indirdim karizma tavan yaptı :D korkumu böylece yendim....

bende böcek görünce kaçacak delik arıyom:) bikere evin ünündeki kurbağa yüzünden yarım saat eve giremedim:D

ah ahh tam adamıyım dostum bunun ben
hepte alay konusu olurum tüh lan eşşek kadar adamsın
içim ürperir elim ayağım çözülür geberirim uyuyamam
korkmak değil bu tiksinmenin ötesi manyakca bisey
kelebekten bile tiksinirim deli olurum
hele şu yaz aylarında giren yeşil sert kabuklu uçma gayretinde kendini pat pat tavana vuran sonra taş gibi yere düsen salak bi böcek var ömrümü yer

bi ara evde tadilat vardı yerler kırılmıstı yerler ahsaptı onların altından karafatmalar cıkmıstı
günlerce uyuyamamıstım
krize girerim
cok kötü bi durum ve alay konusu oluyosun her ortamda

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:17 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:15 ----------

hatta geçen o yeşil pis böcek odaya daldı gece kız arkadasıma dedim allahını seviyosan kovala sunu diye =)
kız arkadasımda kalktı kovaladı tamam gecti filan dye yanıma geldi tam rezillik =)

busene hiç gitmedigim köyümüze gittim ve 2gün de köy evinde kaldım istanbulun sinegine böcegine kurban olasım geldi. artık böcek,, sinek fobim filan kalmadı. köyde gece yatarken yüzüme bir şey kondu ama öyle böyle bişey degil hemen kalktım lambayı açtım bi bakarım ki yüzüme konan koca bi çekirgeymiş ve yatagımın ortasında zıplıyor. hemen ortamı feryat figan terk ederek elimi yüzümü yıkamaya girdim ordada dev örümcek ve ailesi konaklıyordu haşerelerse evin tanıdık misafirleri köy insanı nolucak ondan bundan şundan diyor okadar rahatlar ki anlatamam. ertesi sabah evin içini böcek ilacıyla böcek ilacı bitedene kadar temizlemeye kalktım elektrikli sinek kovvar filan aldım şehre inip. ama ne fayda adını bilmedigim tip tip böcekler haşereler ve çekirgeler yine evin içindeydi 2 günlük uykusuzlugun ardından istanbula dönücek halim kalmamıştı. merkezde bi otelde 1 gün kaldım sadece uyuyarak geçirdigim son günün ardından istanbula döndüm ve artık istanbula ve böcegine şükrediyorum herkesin kötününde kötüsünü görmesi gerektigini düşünüyorum iyi oluyormuş.:D

Back
Yukarı