AYLIK İNANILMAZ GİDERLER !!

600-700 nedir arkadaş bu kadar çok ne yapıyorsunuz herhalde fındık fıstık,ceviz falan alıyorsunuz ben ailemle yaşıyorum yani annemle aylık 300 tl harcıyordur annem ama oda ben biraz daha fazla şey yediğimden dolayı genel olarak spora başladığımdan beri baya gidiyor. Salona para vermiyorum belediyenin ama yol parası aylık 50-60 tl tutuyor. Et falan zaten hiç yemiyrum nerdeyse çok zor onları alcak güçde yok tavuk oluyor baget hindi veya göğüs tarzı balık konserve oluyor ayda yılda hamsi veya çupra oluyor.

Günde 5 liralık tavuk yesen ayda 150 lira yapıyor. Günde 1 litre süt içsen ayda 80-90 lira yapıyor. Haftada 1 kutu yulaf tüketsen ayda 20 lira yapıyor. Bir tane whey alsan en az 170 lira. Sadece şunları hesaplarsak 450 lira yapıyor. Bunun yumurtası, peyniri, ton balığını da hesaba katarsan fiyat hayli kabarıyor. Türkiye'de şartlar böyle. Her şey pahalı. Hiç supplement almasan bile bütçeyi zorluyor.

Günde 5 liralık tavuk yesen ayda 150 lira yapıyor. Günde 1 litre süt içsen ayda 80-90 lira yapıyor. Haftada 1 kutu yulaf tüketsen ayda 20 lira yapıyor. Bir tane whey alsan en az 170 lira. Sadece şunları hesaplarsak 450 lira yapıyor. Bunun yumurtası, peyniri, ton balığını da hesaba katarsan fiyat hayli kabarıyor. Türkiye'de şartlar böyle. Her şey pahalı. Hiç supplement almasan bile bütçeyi zorluyor.

Ben uzun zamandır supplement kullanmam ve diyet tarzı bir şeyde yapmam ben ilk 7 ay ağırlık çalıştım evde daha sonrasında calistenics tarzı bir workout uyguladım şimdi bodye gidiyorum. İllaki tavuk yicen diye bir kavram yok hesabına göre bakabilirsin ben süt içmem genellikle mesela bazen arada olur oda shake yaparken yulafı nerdeyse 3 yıldır hayatımda olmayan bir şey genel olarak baklagil çok tüketirim Nohut,kurufasulye,barbunya,mercimek çorbası işte karbonhidrat olarak makarna,pilav tarzı patates kızartması evde duruma bağlı ayda bir çıkabiliyor. Yumurta konusunda ise önceden 3 yumurta bütün tüketirdim ama çok bir gelişim vermezdi hatta önceden kalori hesabı veya protein hesabı yapmazdım. Biz bu saydıklarımızı kampanyalara denk getiriyoruz genel olarak marketlerde veya toptan olarak alıyoruz 3-4 ay gidiyor 200 tl aylık harcarsın bunlara pazardan lor peyniri falan alırım 5 tllik 1 kg gelir mesela o bana 15-20 gün gider 1 kg fıstık alırım mesela ben yemek ile istediğim kalori miktarını yakalayamam akşama doğru 100-200 gr fıstık yer açığı kapatırım bunun gibi onuda pazardan 10 tl lik alırım 20 gün arası gider 1,5kg yakın ama dediğim gibi kampanyalar olur. Ona denk getirmye çalışıyoruz.

Harcamaları görünce ürperdim cidden, haftalık harcamam 40 lira yemek için; supplementi en büyük boy alıyorum 3 ay gidecek kadar toplamda aylık 250 liraya falan geliyor, spor salonu 90 lira oda eklenince 340 lira herşeyiyle. Günde 4 yumurta, 350-500 gram tavuk göğsü; 4-6 lira, 250 gram bulgur yiyorum; 1-2 lira, birde yemekhanede ne çıkarsa; 2lira, yatmadanda lor peyniri; 2-4 lira bana yetiyor.

Harcamaları görünce ürperdim cidden, haftalık harcamam 40 lira yemek için; supplementi en büyük boy alıyorum 3 ay gidecek kadar toplamda aylık 250 liraya falan geliyor, spor salonu 90 lira oda eklenince 340 lira herşeyiyle. Günde 4 yumurta, 350-500 gram tavuk göğsü; 4-6 lira, 250 gram bulgur yiyorum; 1-2 lira, birde yemekhanede ne çıkarsa; 2lira, yatmadanda lor peyniri; 2-4 lira bana yetiyor.
Yemekhane 8 lira bizim unide,günde 6-7 yumurta , 5 günde 1 paket eti lifalif, tavuğu , kırmızı eti , muzu, sütü, Makarnasi pilavı , supplement leri felan derken 500 lirayı buluyor

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yemekhane 8 lira bizim unide,günde 6-7 yumurta , 5 günde 1 paket eti lifalif, tavuğu , kırmızı eti , muzu, sütü, Makarnasi pilavı , supplement leri felan derken 500 lirayı buluyor

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evden pilav götür kardeşim, bir de paket ton balıkları var ondan al otur cafe de ye bu senin proteston olsun, 8 lira nedir yahu :D

Fazla protein= pahalı karbonhidrat
Çok fazla protein alıyorsunuz. Yağsız kütle x2 protein yeterli oluyor genellikle. Karbonhidratı yulaf gibi işlenmiş market ürünlerinden almak hem zararlı (doğalına göre) hem de daha pahalı, orda paşa paşa mercimek dururken yulaf yiyorsunuz.Ve fıstık kilosu 18 lira 100 gramında 500-600 kalori var bu kaloriye bu fiyat çok iyi. Ayrıca bu sporda yemek çeşitliliği de önemli tavuk pilav sporcusu olmayın. Bitkisel proteinleri de sayın, proteini tamamlamak eğer bulktaysanız çok kolay, definasyonda belki zorlaşır o da belki. Benim diyeceklerim bunlar.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Az önce tanesi 1,95 liraya 4 adet 80 gram ton balığı, tanesi 80 kuruştan 4 paket bendo fiyonk makarna, 6 liraya 500 gr tavuk, paketi 1,45'ten 4 paket bulgur, 4,5 liradan 15 tane yumurta, 2,95'ten 200 gr fıstık aldım. Çok basit, yani gidip gunde 10-15 lira tavuk, 6 lira yulaf, 10 lira fındık fıstık ezmesi, 300 liralık rezil kepazelik supplementlerle kendi kendinizi soymayın. Tavuk yoksa fasulye yiyin, fasulye yoksa mercimek yiyin, nohut yiyin. İlla ki fiyatta geçirgen olanlara abanmayın.

Tanrı Türk'ü Korusun.

80 salon 250 lira tavuk 40 lira yumurta yulaf lor süt falan da 75 80 lira yani 3 aşşa 5 yukarı 450 lira falan

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

79 kilo olunca mecbur oluyor kardeşim 140 135 gr altında almamaya çalışıyorum

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı