Konu dışı mesajlar silindi,gereken üyeler uyarı aldı.Forum kurallarına uyalım.
FORUM KURALLARI
Disiplin yönetmeliği ve ceza puanları
FORUM KURALLARI
Disiplin yönetmeliği ve ceza puanları
600-700 nedir arkadaş bu kadar çok ne yapıyorsunuz herhalde fındık fıstık,ceviz falan alıyorsunuz ben ailemle yaşıyorum yani annemle aylık 300 tl harcıyordur annem ama oda ben biraz daha fazla şey yediğimden dolayı genel olarak spora başladığımdan beri baya gidiyor. Salona para vermiyorum belediyenin ama yol parası aylık 50-60 tl tutuyor. Et falan zaten hiç yemiyrum nerdeyse çok zor onları alcak güçde yok tavuk oluyor baget hindi veya göğüs tarzı balık konserve oluyor ayda yılda hamsi veya çupra oluyor.
Günde 5 liralık tavuk yesen ayda 150 lira yapıyor. Günde 1 litre süt içsen ayda 80-90 lira yapıyor. Haftada 1 kutu yulaf tüketsen ayda 20 lira yapıyor. Bir tane whey alsan en az 170 lira. Sadece şunları hesaplarsak 450 lira yapıyor. Bunun yumurtası, peyniri, ton balığını da hesaba katarsan fiyat hayli kabarıyor. Türkiye'de şartlar böyle. Her şey pahalı. Hiç supplement almasan bile bütçeyi zorluyor.
Yemekhane 8 lira bizim unide,günde 6-7 yumurta , 5 günde 1 paket eti lifalif, tavuğu , kırmızı eti , muzu, sütü, Makarnasi pilavı , supplement leri felan derken 500 lirayı buluyorHarcamaları görünce ürperdim cidden, haftalık harcamam 40 lira yemek için; supplementi en büyük boy alıyorum 3 ay gidecek kadar toplamda aylık 250 liraya falan geliyor, spor salonu 90 lira oda eklenince 340 lira herşeyiyle. Günde 4 yumurta, 350-500 gram tavuk göğsü; 4-6 lira, 250 gram bulgur yiyorum; 1-2 lira, birde yemekhanede ne çıkarsa; 2lira, yatmadanda lor peyniri; 2-4 lira bana yetiyor.
Evden pilav götür kardeşim, bir de paket ton balıkları var ondan al otur cafe de ye bu senin proteston olsun, 8 lira nedir yahuYemekhane 8 lira bizim unide,günde 6-7 yumurta , 5 günde 1 paket eti lifalif, tavuğu , kırmızı eti , muzu, sütü, Makarnasi pilavı , supplement leri felan derken 500 lirayı buluyor
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aylık 250 lira tavuk nasıl çıkıyor80 salon 250 lira tavuk 40 lira yumurta yulaf lor süt falan da 75 80 lira yani 3 aşşa 5 yukarı 450 lira falan
Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
240-260 arası işteaylık 250 lira tavuk nasıl çıkıyor?
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kaç gram yiyorsun ki?240-260 arası işte
600 gram falankaç gram yiyorsun ki?
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
fazla yiyorsun ilerde çeşitli rahatsızlıklara yol açabilir. Bu kadar protein alımını da gerek yok benden demesi yanlış anlama600 gram falan
Atışma değil bilgi alışverişi ...Konu karşılıklı atışmalara döndüğünden konu ile alakasız bütün mesajlar kaldırılmıştır.