Aykırı programım için tavsiyeler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 senedir bu sporun içindeyim. Uygulamaları olarak 8-9 ayım geçti diyebilirim. Herkese verilen programlardan haz almıyorum bence en güzel program insanın kendi vucudunu tanımasıdır. Mesela ben kendımı bildim bileli spor yapıyorum o yüzden vucut tempoya çok yatkın. Antremanı hakkıylada yapsam kas agrıları 48 saat sürmüyor vucut kendını toparlıyor ertesi gün kendimi enerjik yeni bi antreman çıkartabilecek sekılde hissediyorum.
1.77 boyunda 73 kiloyum.
antreman programım ise söyle tasarladım. Kollarım gövdeye göre orantısız oldugu için.
bazıları bacaga girer 6 gün agrısını hisseder ama ben cok fazlalda zorladıgım soylenemez.
yardımcı ürün olarak pre-workout siparis verdim. Çünkü enerjiye ihtiyacım olucak

pazartesi -) biceps - triceps
salı-) bacak
çarşamba -) gögüs-omuz-( sırt 2 hareket )
persembe -) bacak
cuma-) biceps - triceps
cumartesi-) off
pazar -)off[DOUBLEPOST=1386768623][/DOUBLEPOST]Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim

Kolların gövdene göre gerideyse fazladan kol çalış tabi ama sırt yetersiz be kanka.Bende senin gibi 2 defa kol çalışıyorum.
Pazartesi - Göğüs
Salı - Sırt
Çarşamba - Off
Perşembe - Omuz
Cuma - Bacak ve Biceps Triceps
Cumartesi - Off
Pazar - Biceps Triceps
2 gün çalış 1 gün dinlen taktiği sırt bacaktan sonra en büyük kas grubudur mutlaka özen göstermelisin.
Haftada 1 gün bacak çalışsanda tepki vericektir ama futbol,dövüş sporları vs. için 2 gün çalışıyosan öyle yapmaya devam et.

Kolların gövdene göre gerideyse fazladan kol çalış tabi ama sırt yetersiz be kanka.Bende senin gibi 2 defa kol çalışıyorum.
Pazartesi - Göğüs
Salı - Sırt
Çarşamba - Off
Perşembe - Omuz
Cuma - Bacak ve Biceps Triceps
Cumartesi - Off
Pazar - Biceps Triceps
2 gün çalış 1 gün dinlen taktiği sırt bacaktan sonra en büyük kas grubudur mutlaka özen göstermelisin.
Haftada 1 gün bacak çalışsanda tepki vericektir ama futbol,dövüş sporları vs. için 2 gün çalışıyosan öyle yapmaya devam et.

öncelikle cevap için teşekkür ederim. Bacak calıstıgım zaman sadece kendı vucut agırlıgmla calısıyorum zorlamıyorum o yüzden bacak günleri off diyebiliriz.
sırta gelirsek eğer sırtı baska bi güne aktrırsam 24 saat geçmeden tricepsleri yoracagım o yüzden tedirgin oluyorum.
cumartesıye ekleyebilirim belki[DOUBLEPOST=1386772384][/DOUBLEPOST]
öncelikle cevap için teşekkür ederim. Bacak calıstıgım zaman sadece kendı vucut agırlıgmla calısıyorum zorlamıyorum o yüzden bacak günleri off diyebiliriz.
sırta gelirsek eğer sırtı baska bi güne aktrırsam 24 saat geçmeden tricepsleri yoracagım o yüzden tedirgin oluyorum.
cumartesıye ekleyebilirim belki

bacagı gelişmesinden ziyada büyüme hormonu salgılaması için yapmayı tercih ediyorum. Yoksa bacagımdan memnunum yani

Evet sadece üst vücudunu çalıştıran ve hem üst hem bacaklarını çalıştıran 2 grup arasında bi deney yapıldığını bacaklarla beraber çalışıldığında büyüme hormonu ve testesteron artışı olduğunu okumuştum yaptığın mantıklı deneyebilirim bile:D

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı