2 senedir bu sporun içindeyim. Uygulamaları olarak 8-9 ayım geçti diyebilirim. Herkese verilen programlardan haz almıyorum bence en güzel program insanın kendi vucudunu tanımasıdır. Mesela ben kendımı bildim bileli spor yapıyorum o yüzden vucut tempoya çok yatkın. Antremanı hakkıylada yapsam kas agrıları 48 saat sürmüyor vucut kendını toparlıyor ertesi gün kendimi enerjik yeni bi antreman çıkartabilecek sekılde hissediyorum.
1.77 boyunda 73 kiloyum.
antreman programım ise söyle tasarladım. Kollarım gövdeye göre orantısız oldugu için.
bazıları bacaga girer 6 gün agrısını hisseder ama ben cok fazlalda zorladıgım soylenemez.
yardımcı ürün olarak pre-workout siparis verdim. Çünkü enerjiye ihtiyacım olucak
pazartesi -) biceps - triceps
salı-) bacak
çarşamba -) gögüs-omuz-( sırt 2 hareket )
persembe -) bacak
cuma-) biceps - triceps
cumartesi-) off
pazar -)off[DOUBLEPOST=1386768623][/DOUBLEPOST]Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim
1.77 boyunda 73 kiloyum.
antreman programım ise söyle tasarladım. Kollarım gövdeye göre orantısız oldugu için.
bazıları bacaga girer 6 gün agrısını hisseder ama ben cok fazlalda zorladıgım soylenemez.
yardımcı ürün olarak pre-workout siparis verdim. Çünkü enerjiye ihtiyacım olucak
pazartesi -) biceps - triceps
salı-) bacak
çarşamba -) gögüs-omuz-( sırt 2 hareket )
persembe -) bacak
cuma-) biceps - triceps
cumartesi-) off
pazar -)off[DOUBLEPOST=1386768623][/DOUBLEPOST]Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim