Keşke keşke ama şartlar diyelimShaq seni görmek güzel
Valla yakın olsan gel beraber çalışalım diyecem![]()

Keşke keşke ama şartlar diyelimShaq seni görmek güzel
Valla yakın olsan gel beraber çalışalım diyecem![]()
Daha dönemedim isteVay anam vay
Yıl 2006 lar falan snap shot konusuna fotoğraf attım biri dedi “genetik Ayaz a benziyor” nasıl motive olmuştum.geri döndüğüne sevindim
Dön dön fazla bekletme salonu da bahane etme benceDaha dönemedim isteAma az kaldı. Salon bakıyorum kendime .. O zaman dönecem iste...
Merak edenlere.. bunlar geçen sene bir ara comeback yapmayı hedefleyip de başladıktan 1 ay sonra zatürre olarak bırakıp hala baslayamadigim halim![]()
Yaş 36 .Merhaba. Şu an yaşınız kaç? 2006 da üye olduğunuza göre 30 yaş üstü iseniz biz yaşlılar için de büyük motivasyon olur![]()
Tskler PollyKol hiç ölçü kaybetmemiş sanırım
Umarım bu comeback te herşey yolunda gider..
Bırakınca sarkıyomuşçulara cevapsın abi. Bu arada hiç 36 yaşında göstermiyorsun maşallah.Merak edenlere.. bunlar geçen sene bir ara comeback yapmayı hedefleyip de başladıktan 1 ay sonra zatürre olarak bırakıp hala baslayamadigim halim![]()
Esas bu ben sporu bıraktıktan 4-5yil sonra bile burada "Ayaz doğal değildi..."cilere gelsin..Bırakınca sarkıyomuşçulara cevapsın abi. Bu arada hiç 36 yaşında göstermiyorsun maşallah.
Hesap yeni olsa da benim de spora başlama sebeplerimden birisin. Yolun açık, taşsız olsun..
Çsa kürü müydü gizli formülün onun yüzündenEsas bu ben sporu bıraktıktan 4-5yil sonra bile burada "Ayaz doğal değildi..."cilere gelsin..
Gerçi çok da önemli değildi...
AyyynenÇsa kürü müydü gizli formülün onun yüzünden![]()
Seni hatırladım Ayaz. Hatta geçenlerde aklıma bile geldin. İzmir'de oturuyordun diye aklımda kalmış. Bir çok insana burda motivasyon kaynağı olmuştun. Sporu neden bıraktın çok özel değilse öğrenebilir miyim?![]()
Bazen gerçekten tek bir spor dalıyla ömür geçmeyebiliyor. Bende de sıkılmalar başladı yavaştan, farklı ihtimalleri değerlendiriyorumEvet izmirdeydim.. Sonra Almanya.. Sonra tekrar türkiye ve şu anda Gaziantep.
O dönemler çok iyi bir doktorum vardi. Özellikle squad çalıştıktan sonra başım donmeye başlamıştı bir dönem. Doktor bunun kan dolasimimla alakalı değil de boyun fıtığın başlangıcı olduğunu söyleyince bir hayli endişelendim çünkü çok gençtim ise de yeni baslamistim ve baş dönmesi sorunu etkiliyordu. Bu isten para kazanan biri de degildim ki öyle çok vazgeçilmeyecek birşey olsun dedim. Gerçi bu dönemin sosyal medyasi o dönemde olsaydı mutlaka bir şekilde para kazanırdım çünkü günümüzde benim severek paylastigim bilgileri hem şu an kolayca para karşılığı satıyorlar ama daha onemlisi açardım bir kanal, bilmem ne kadar takipcim olurdu ve saçma videolarla kazanırdım bir şekilde.. her neyse bu ayrı bir konu
Ara verdiğim dönemde de sanirim biraz da yillarin verdiği aliskanlik, baskı ve bağımlılığı farkettim .. biraz da sıkıldım açıkçası çünkü artik sanki zorla salona gidiyormuş gibi hissediyordum.. öyle sessizce bir kopuş oldu..