Ay Ay Değişim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar bugün başlangıç ölçülerimi ve 1 ay sonundaki ölçülerimi yazıcam yeni başlayanlar benim tarzımda çalışıyorsa kendileri ile karşılaştırabilirler

öncelikle başlangıç kilosu 64.5 ve yağ oranı bilinmiyor ancak yandan bakıldıgında düzbir fit vücut.

1 ay sonundaki kilo 69.5
göğüs 91 den 97
kol 30 dan 33
bel 78 den 81
omuz 106 dan 109

Eklentiler

• başlangıç.jpg
    başlangıç.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 1.065
  • ilk ay sonu.jpg
    ilk ay sonu.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 1.068
fotoya bakarak 1 sene sonundaki tahminlerimi söyleyeyim.
trapezler, göğüs çok gelişcek fakat göğüs yapın ayrık ve dar olacak bu yüzden tişörtten şiş gözükcek bi nevi güzel bi şey. omuzların çok gelişcek fakat deltoidler değil trapezler.
kollar fazla büyümeyecek, en fazla 36 cm.
belin kalın olacak.
sırtın çok aşağıdan üçgenleşmeye başlayacak fakat zor gelişecek. sırtı iyi çalışırsan çok hoş durcak.
bunlar benim tahminlerim bırakmazsan 1 sene sonra bakalım :)

fotoya bakarak 1 sene sonundaki tahminlerimi söyleyeyim.
trapezler, göğüs çok gelişcek fakat göğüs yapın ayrık ve dar olacak bu yüzden tişörtten şiş gözükcek bi nevi güzel bi şey. omuzların çok gelişcek fakat deltoidler değil trapezler.
kollar fazla büyümeyecek, en fazla 36 cm.
belin kalın olacak.
sırtın çok aşağıdan üçgenleşmeye başlayacak fakat zor gelişecek. sırtı iyi çalışırsan çok hoş durcak.
bunlar benim tahminlerim bırakmazsan 1 sene sonra bakalım :)

İnş bakalım güzel biryere gelirsek hem insanlara örnek olur hemde uyguladıklarımızı paylaşmış oluruz :)

evet 2ci ayda bitti önceki ay ve şimdiki
kilo 69.5 -72.5
göğüs 97-98
kol 33-34.5
bel 81-82
omuz 109-113

ıok.png okk.png

spordan 30-45dk sonra hafif pump olabilir.

Çok iyi gidiyorsun ama belinin ölçüsü sabit kalsa çok daha iyi olur

beni şaşırtan göğüs ün sabit kalması 3 göğüs hareketi vardı 1 aylık programımda ancak pumpsız halinde gelişme olmamış bel konusunda haklısınız bu program sonunda koşmaya ve karın bele kısmına önem vermye başlıycam Teşekkür ediyorum yorumun için.

beni şaşırtan göğüs ün sabit kalması 3 göğüs hareketi vardı 1 aylık programımda ancak pumpsız halinde gelişme olmamış bel konusunda haklısınız bu program sonunda koşmaya ve karın bele kısmına önem vermye başlıycam Teşekkür ediyorum yorumun için.
Dostum ilk aylarda gelişme hızlı olur o bende de oldu ilk ay omuz 4 cm aldım 2. Ay hiç alamadım mesela bunlara takma sen sıkı antrman yapmaya bak gelişecektir

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu forum kurallarına aykırıdır.
Her kasınız için ayrı başlık değil tek başlık açınız!!!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı