Arnold'un Biceps'lerindeki O Efsane Tepelerin Sırrı.

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan 007EMRE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tamam saol önerin için bende sadece 20 kg lik dumbellar var ayarlanabilir.Artık sadece hammer curl yaparım sanırım.Peki hammer curl un etkisini arttırmak için yada şöyle söyleyeyim bicepsin yayılması için hammer curl hareketini daha çok mu yapayım diyer biceps hareketlerine göre ? daha çok set yada daha ağır mı gireyim ?
20 kg ayarlanabilir dumbbell'a vaya para vermişindir ona alıcağına çalışma istasyonu alabilirdin gene ben sana karışamam.
36 kg lik ayarlanabilir zaten 1.300 tl küsür 20 kg ise çok rahat 700 tl civarı vardır.
döküm dumbbell set alsan daha iyi olurdu.
 
banan sizin dediğiniz gibi bileği bükere curl yapmak daha kolay geliyor yani daha rahat kaldırıyorum ağırlığı oyüzden bi tereddüt yaşadım acaba daha az mı etki ediyor diye. Birde kasların kola yayılması için ne yapabilirim ? Yani bende tepe var ama ben onu yaymak istiyorum :D

Ben yaklaşık 1 sene hiç biseps curl hareketi yapmadım. Evde çalışıyordum imkanlarım sınırlı idi. Ama evde barfiksi çok yaptım. Bilinçsizce yaptığım çokça barfiks neticesinde kaslarım koluma tam yayıldı. Tepe noktası yok ama dolu ve yaygın 42 cm kol kasım var. Bakanlara 42 cm den fazla gözüküyor. İşin surru barfiks bence.
 
Back
Yukarı