Beatboxer
Üye
spider7 dedi:offf yaa hocam nasıl iştahım kaçtı bir bilsen bizdemi arnold gibi olucaz ama adam 60 a yaklaştı normaldir![]()
Bill Grant 'e bir bakın...
http://www.billgrant.net/
spider7 dedi:offf yaa hocam nasıl iştahım kaçtı bir bilsen bizdemi arnold gibi olucaz ama adam 60 a yaklaştı normaldir![]()
Cracker dedi:arnold isimli ucubeye king diyoruz ama Türkiye hakkında yaptıklarını göz ardı etmemek lazım mesela ermeni soykırımı için yaptığı girişimler gibi 8) ben bu yüzden kıl oluyorum o çapulcuya ondanda süperleri var....
asıl king hulktur 8)
![]()
Cracker dedi:ben hiç sanmıyorum arnoldun bu sporu falan yaydığına terminatorde falan uyduruk bişey olmuş boş bir amerikalı ben geçmişimi biliyorum ve dedelerimin kurtuluş savaşında çektiği şeyleride hiç unutucak değilim bir yabancı budalayı örnek alıcağına dönde Türk sporcuları destekle bırak artık amerikan özentiliğini sana benden tavsiye![]()
Cracker dedi:ben hiç sanmıyorum arnoldun bu sporu falan yaydığına terminatorde falan uyduruk bişey olmuş boş bir amerikalı ben geçmişimi biliyorum ve dedelerimin kurtuluş savaşında çektiği şeyleride hiç unutucak değilim bir yabancı budalayı örnek alıcağına dönde Türk sporcuları destekle bırak artık amerikan özentiliğini sana benden tavsiye![]()
Schatten Krieger dedi:öyle zaten. bu arada imza iyiymiş
tunahan480 dedi:
diez dedi:Arnold Schwarzenegger benim gözümde yani bir bodycinin gözünde hala bodyci Arnolddır yani California valisi olması yada ona buna destek vermesi benim gözümde bodye örnek olan kişiliğini değiştiremez..biz hala eski resim ve videolarına bakarız..
Arnold hiç abartısız (tipi neye benzerse benzesin) çok zeki, çok inanmış, oldukça sabırlı, inandığını başarabilen nadir insanlardandır..Çocukken Dünyanın en iyi bodycisi olduktan sonra hollywood da aktör olacağım demiş ve bunu başarmış, domino taşları gibi hepsinini sıralayıp itinayla devirmiştir..Amacına ulaşabilmek için türlü fedakarlıklarda bulunmuştur.
Ailesini, vatanını,ailesinin itibarlı bir insan olma vaatlerini yeri gelmiş askerlik görevini terkederek sadece bodycilere değil tüm amacına ulaşmak için şevki kırılanlara çok iyi bir örnek olmuştur..Amacı dostu olabilmiş nadir yakın tarih şahsiyetlerindendir..
Bir bodyci için hayatı örneklele doludur..Terminatörler ve Devlat adamlığıyla değerlendirmek doğru değildir.Kitaplarını okumuş ve videolarını izlemişler beni anlıyorlar zaten...videolarını izlemekten kastım sadece antreman görüntüleri değil verdiği demeçlerdir..