bomberman dedi:arkadaslar... bu konuyu uzunca bi süredir takip ediyorum. ve sunu söyleyebilirim. bun resimler gercek mi sahte mi bilemem ama bayagi eski resimler... terminatör 3 cekilmeden 1 sene önce falan dolasiyordu nette bildigim kadariyla. arnoldun terminatör 3 ten önce cekimler sirasinda makyaj yapilirken resimlerini gördüm kolu nerden baksan define halde bi 44-45 santim var rahat. resmi tekrar bulabilirsem yollayacagim... duyduguma göre terminatör icin kendini toparlamis biraz calismis yani. yani o resimdeki arnoldla bu hali hic birbirine benzemiyor. kür yaptigini söyleyenler bile var terminatör icin. velhasil kelam benim gördüklerim sahte degildi ve vücudu bayagi iyiydi tabii kolu gözüküyordu sadece tshirt altindan ve dedigim gibi bayagi büyüktü kollar. arayacagim bulursam eklerim buraya.
saygilar.
Doğrusun bomberman, bende Arnold'un T3 için yaptığı idman programına ve idman fotoğraflarına yer veren bir Muscle Fitness incelemiştim, kesinlikle 45 civarındaydı kollari.
Yüksek tekrarlı, 12-15 tekrar yaptığından falan bahsediyordu.
Bence kür yapmasa bile 45 santim kol yapabilirdi, adamda muazzam bir alt yapı var, ki define 45 dedigiğimiz Arnold'in yarişma donemindeki definisyonunun yanına yaklasamaz.
Arnold biraz yağlansa kollari rahat 60 santim olurmus gencliginde, eeee, 15 santim kayipta az sey degil ve bence ilacsiz olarak o forma ulasmistir.