arkadaslar hadi kol ölçulerimizi yazalım

5-6 ayda 5 cm e kötü dersen salonda seni döverler,çok kullanma o cümleyi :) ilk aylar en fazla geliştiğin zaman dilimidir,sen 2 yıldan sonra gör,yılda 3-4 kg kuru kas almak için g.tümüzü yırtıyoruz :)

Şu an moralim yerine geldi söylediklerin sayesinde.Ama bu boya 34 cm kol cidden estetik durmuyor hedefim şimdilik 37-38.Umarım hedefime ulaşırım :)

Benim kolum 4 aydır 38 de kalmıstı buyumuyordu.Kısın bulka girdim malum.2 yıllıg vgciyim kilo 79 boy 180 yas 20. Kolları haftada 2 kere calıstırmaya baladım beslenmem ve supplementlrim tamdı.4 ayda yapamadıgımı 1 ayda yaptım 39 oldu.Ben yaz için 40 hedef koymustum bu yavas gelişim yuzunden.Simdi yaza 42 koydum hedefi.Yemişim overtraining'i.Basabildiğinizi basın(iyi dinlendirmek şartıyla)

arkadaslar genetik olarak kollarim cok geride. tüm bölgelerimden sobuc aliyorum ama kollar cok yavas ve geriden geliyor. tum programlari denedim ama genede calistigim orana kiyasla gelismiyor. iki yildir yapiyorum ama verdigim emegin karsiligi gelmiyor. degisik onerileri olan varsa bekliyorum.

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Evet konuyu tekrar diriltiyorum en son 7 subat 2015 te yapilmis yorum Bu spora basliyali 8 ay old
u ilk basladigimda 22cm di smdi ise 33 ☺

SM-J100H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim ilk 5 ayda 26dan 32'ye vurdu lakin son 4aydır 32'de kaldı. Kolu 40cm ve üzeri olanlar programlarını yazabilirler mi? En azından neyi yanlış yapıyoruz görürüz

E5553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fazla calisiyo olabirsin kardeşim sen göğüs,sirt,omuz ve kol idman rutinini yazarsan daha rahat yardimci olabiliriz
Chest Triceps
Bench press 4x 12,10,8,6
Incline Dumbell Press 4x 12,10,8,6
Cable Crossover 3x12
Pullover 3x12

Dips 4x(Failure)
Triceps Pushdown 5x10 Drop
Cable Pushdown 5x10 (each arm)
Rope Pushdown 5x10 Drop

Back Biceps
Wide grip Lat Pulls 4x12,10,8,6 Drop Reverse Pulls 4x12,10,8,6 Drop
Machine row 4x12,10,8,6 Drop
DB Row 4x12,10,8,6 Drop

Barbell Curl 4x8
Hummer Curl 4x8
Incline DB Curl 4x8
Alternative Curl 4x10 (ayakta)

Shoulder
Military Press 4x12,10,8,8
Plate Front Raise 3x12
Upright Row 3x12
DB Press 4x12,10,8,8
Rear Delt Raise 3x8

Benim ilk 5 ayda 26dan 32'ye vurdu lakin son 4aydır 32'de kaldı. Kolu 40cm ve üzeri olanlar programlarını yazabilirler mi? En azından neyi yanlış yapıyoruz görürüz

40 cm yapanlar demek ki emek harcamış uzun süre o hale gelmiş veya adam hacimlidir,kilosu yağ oranı yüksektir vs. ölçüye bu kadar takılma önemli olan gelişmek değil , ne kadar güzel geliştiğin önemli olmalıdır. ayrıca triceps programın 3 hareketi de pushdown o kadarı gereksiz, 2 tanesini değiştir. biceps hareketleri güzel bir de piramit şekli çalışmayı dene 12 10 8 6 tekrarlar düştükçe ağırlık arttır inçline dumbell curll ve hammer curll hariç ikisin bu şekilde dene..

3.5 ay falan oldu 33 santimdi daha önceden 36 santim oldu. Haftada bir gün çalışma ile zaten başka zamanda yok.

40 cm yapanlar demek ki emek harcamış uzun süre o hale gelmiş veya adam hacimlidir,kilosu yağ oranı yüksektir vs. ölçüye bu kadar takılma önemli olan gelişmek değil , ne kadar güzel geliştiğin önemli olmalıdır. ayrıca triceps programın 3 hareketi de pushdown o kadarı gereksiz, 2 tanesini değiştir. biceps hareketleri güzel bir de piramit şekli çalışmayı dene 12 10 8 6 tekrarlar düştükçe ağırlık arttır inçline dumbell curll ve hammer curll hariç ikisin bu şekilde dene..
Sağolasın abi bugün piramit sistemini bir hoca daha tavsiye etmişti ilk antrenmanımda denicem dediklerinizi

Back
Yukarı