Arkadaşlar rica etsem birazcık yardım edebilirmisiniz ?

Aslann

Yeni Üye
Merhaba :D
Ben bu işe yeni başladım karın kası için bana antreman programı hazırlaya bilirmisiniz rica etsem benim yapabildigim hareketler ve sayılarını aşagıda verdim umarım kuralları ihlal etmemişimdir şimdiden teşşekürler :D

normal mekik: 20

adını bilmiyorum saga sola yaslanıyorsun: agrıyana kadar

bacakları yukarı kaldırıp indirme(adını bilmiyom): 8

başka hareketler önerirseniz yeni bi programla sevinirim :)

Dostum program söyleseniz normalde uyguladıgım sistem

Mekik:20 15 20 15

bacakları yukarı kaldırdıkları hareket: 7 6 7 6

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:23 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:05 ----------

Koca forumda bir kişi bile yokmu arkadaşlar yapmayın böyle sizin kadar bilgim yok bu konuda soruyorum yardım etseniz fena olmaz

İstemediğin kadar karın programı sana :) Ab Workouts: 100+ Free Ab Workout Routines | Muscle & Strength

Ama şu anda yaptığın da her yönden karnı çalıştırıyor. Aynı hareketleri yapmaktan canın sıkılmadıysa değiştirmeyebilirsin. Bacak yukarı kaldırma 6-7 tekrarda tıkanıyorsan tekrar sayısını arttırmaya çalışabilirsin, mekiği tekrar sayısını düşürüp göğsüne ağırlık koyarak yapabilirsin. Bacak kaldırmanın yerine hanging leg raise veya knee raise koyabilirsin, o kadar çok karın hareketi var ki...

İstemediğin kadar karın programı sana :) Ab Workouts: 100+ Free Ab Workout Routines | Muscle & Strength

Ama şu anda yaptığın da her yönden karnı çalıştırıyor. Aynı hareketleri yapmaktan canın sıkılmadıysa değiştirmeyebilirsin. Bacak yukarı kaldırma 6-7 tekrarda tıkanıyorsan tekrar sayısını arttırmaya çalışabilirsin, mekiği tekrar sayısını düşürüp göğsüne ağırlık koyarak yapabilirsin. Bacak kaldırmanın yerine hanging leg raise veya knee raise koyabilirsin, o kadar çok karın hareketi var ki...

Dostum çok teşekkür ederim bu forumda dalga geçilicek başlıklarda açmıştım zamanında ama şimdi görüyorum ki sizin gibi yaptıgı spor gibi yardım etmeyi seven arkadaşlarımızda var çok teşşekür ederim

Back
Yukarı