arkadaşlar kaslarımı yakmış olabilirmiyim ??

arkadaşlar 2 hafta oldu bu spora başlayalı. 20 yaşındayım 65 kiloyum 182 boyum. evde dumbell ile çalışıyorum dumbelin 1 tanesi 5 kilo. ısınma egzersizlerinden sonra 20 tane şınav çekip önce gögüs sonra kol ve omuz çalışıyorum. 1 gün çalışıp bir boş geçiyorum. ilk günlerde gögüs ve kol kaslarım agrımaya başladı. 2 gün sonunda agrı gitti ne yaparsam yapayım agrı hissetmiyorum. programı agırlaştırdım. spora başlamadan önce olan kasım sert iken şimdi kasımı ne kadar sıksamda çok yumuşak oldugunu farkettim. günde 5 ögün yemek yiyorum. beslenmemde düzgün. yardım ederseniz sevinirim[DOUBLEPOST=1389542144][/DOUBLEPOST]yokmu yardım edecek kimse ?

setleri fazla abartmıyorsan kas yakman çok zor protein ağırlıklı beslen kas yumuşak nasıl oluyor çalışırken sertleşmiyor mu?

setleri abartmıyordum ama bu hafta set sayısını 30 a çıkardım. çalışırken sertlerşiyor ama eskisi gibi deil. dün ilk defa set sayısını 30 a çıkardım ve bugün yürürken gögsümün sallandıgını hissettim . eve gidip baktıgımda sag gögüs kasım sola gögüs kasına göre fazla büyüdü. ve çok yumuşak

Programini tam detayli yazarmisin 30 set derken ne demek istedin haftalik 30 set mi antreman başina mi bölge başına mı ?

1 gun calisip 1 gun dinleniyorum. Her hareketi 3 sete ayirdim. 1. Set 30 2. Set 30 3. Set 30 sonra diger harekete geciyorum. Bu sekilde calisyrm

gerekenler yukarda söylenmiş zaten. tekrar sayısını 12 den fazla yapma hafif geliyorsa ağırlığı arttır. Takıp çıkarmalı dumbell seti al derim plakaları demir al sakın kum alma bende evde çalışıyorum. biraz tuzlu olur ama söyliyim.

ilk baştaki ağrılar tamamiyle hamlıktan dolayı . çalışmalarınıda ağırlık artırarak ve set sayılarını azaltarak düzelte bilirsin 5kg ile 12 defa 7.5 kg ile 10 defa 10kg ile 8 defa gibi

5 kiloluk dambıl ve şınavla falan bu spora başlamış sayılmazsın, sadece hafiften ter atmış spor yapmış olursun. başlamak için altyapı olur anca.
sorundaki kas yakma olayı vs diil, hamlık ağrısı çekmişsin, gerekli ekipmanı temin etmen, veya bir spor salonuna yazılman gerek.

5 kiloluk dambıl ve şınavla falan bu spora başlamış sayılmazsın, sadece hafiften ter atmış spor yapmış olursun. başlamak için altyapı olur anca.
sorundaki kas yakma olayı vs diil, hamlık ağrısı çekmişsin, gerekli ekipmanı temin etmen, veya bir spor salonuna yazılman gerek.
Bu düşünceniz bana göre çok yanlış.Unutmayın bu sporun başlangıcı Antik Yunan'dır ve ozamanlar sizin o bahsettiginiz spor salonları yoktu.

Harun kardeşim, sende de bendeki gibi kol bacak inceliği sorunu varsa sen kaslarını spordan önceki hayatında yakmışsın zaten geçmiş olsun ben senin yerine olsam kol çalışma gününde 25*4 set şeklinde hafif ağırlık ne olursa olsun setleri tamamlayacak şekilde yapardım. Bacak çalılma mutlaka yapmalısın en azında bol squat yapmalısın.biraz güç ve dayanıklık kazanınca hacim için bişeyler yaparsın. Yzdığın kadarı ile kilo sorunun yok birazda beslenmeyi yükselt ama bence altı ay boyunca ağırlık artırma konusunda değilde ne olursa olsun 25*4 setleri bitirme konusunda takıntıkı ol. Setleri tamamlar hale geldikçe ağırlıkları az az artır.

tapatalk ile cep telefonundan gönderilmiştir.

Spor salonu na pek gidecek vakit bulamiyorum. O yuzden evde calisiyorum aksamdan aksama. Ama gerekli aletleri alma sansim var. Soykediklerinizi dikkate alacagim cslismami ayarlayacagm. Cok sagolun

Back
Yukarı