arkadaşlar geçmi kaldım acaba

Ben bilinenleri uygularım bunun hakkında bir sürü makale fikir var .
Uygulayıp uygulamamak size kalmış çoğu konu hak. fikir ayrılıkları olabilir hepsine doğru veya yanlış demek hatadır .
Yeniden amerikayı keşfetmeye de gerek duymuyorum .
jackmaldow tamamen mitleri destekler şeyler yazmış, protein satış reklamlarına aldanmışsınız, brhmcr nin dediği gibi pozitif nitrojen dengesi diye bir olay var araştırmanızı tavsiye ederim, gün içinde aldığınız protein miktarının yeterli olması işinizi görücektir.
antrenman dan sonra yapılması gerekn glikojen depolarını doldurmak olacaktır..

jackmaldow tamamen mitleri destekler şeyler yazmış, protein satış reklamlarına aldanmışsınız, brhmcr nin dediği gibi pozitif nitrojen dengesi diye bir olay var araştırmanızı tavsiye ederim, gün içinde aldığınız protein miktarının yeterli olması işinizi görücektir.
antrenman dan sonra yapılması gerekn glikojen depolarını doldurmak olacaktır..

Glikojen için üzüm suyu basit şeker lazım ant. sonunda o tabiki tamam .
Ama siz diyorsunuz ki p.tozu kullanmanın bir anlamı yok öyle mi ?
Madem havuz var .

vücud için alınan günlük protein, aminoasit miktarı yeterli olduğu sürece bu anlamdaki supplement kullanımı çok gerekli değildir..
supplement olarak geçen ürünlerin adı gibi destekleyici-tamamlayıcı olarak gerektiğinde eksikliği gün içinde karşılanamadığında kullanılmalısı taraftarıyım..

E zaten protein ihtiyacini %100 yemeklerle karsilayan bir kisinin protein tozuna ihtiyaci yok. Yani evet hedeflediginiz rakamlar tutuyorsa ihtiyaciniz yok.

Back
Yukarı