arkadaşlar dips rekorlarını alalım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fatihay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kaçtane dips yapabilirsin?

• 0-10

Votes: 94 23,1%
  • 10-20

Votes: 130 31,9%
  • 20-30

Votes: 95 23,3%
  • 30-40

Votes: 46 11,3%
  • 40-50

Votes: 11 2,7%
  • 50+

Votes: 37 9,1%

• Total voters
    407
voitzor gösterdiğin bench dips ile full dips arasında farklılık var,arka kolları güçlendirsen bile full dips göğüse de çok fena vuran bir hareket,göğüs de isteyecektir.

voitzor gösterdiğin bench dips ile full dips arasında farklılık var,arka kolları güçlendirsen bile full dips göğüse de çok fena vuran bir hareket,göğüs de isteyecektir.

Eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın. 2. Resimide yapabiliyorum sanırım nizami yapmıyorum.Göğüsü hissetmiyorum

dips_67914.jpg

bahsettiğimiz dips bu.görüldüğü gibi sizin gösterdiğiniz bench dips ile çok farklı.

3 set max tekrar olarak yapıyorum bu hareketi ilk set 21-22 tekrar yapabiliyorum ikinci set 14-15 son set ise en fazla 8 tekrar oluyor bu arada bench dips ağırlıksız bana kolay geliyor 50 tekrara çıkıyorum

sadece vücut ağırlığıyla 30 tekrar yapmışımdır en çok... ben tekrar sayısından ziyade ağırlıkla çalışıyorum.... vücut ağırlığı + 40 kg 50 kg ağırlıkla 4 set 8 8 6 6 gibi çalışırım.

ben bu hareketi yaparken göğüsüm içine göçtü. çok belli olmuor ama her yorulduğımda ağrıyor. bu hareketi bulanın ben taa. .....

Back
Yukarı