Dostum forumdan edindiğim kadarıyla hakkında az çok bilgi sahibiyim. Her ne kadar saçma sapan vidyolar çekip kendini komik duruma düşürsende, kimse üstüne alınmasın ama ortalamanın üzerinde bir zekaya sahipsin, gerek gittiğin okul gerek anlattığın bilgisayar yazılımları, konuşman vs. ele alındığında zeki bir arkadaşsın. Neyin ne olduğunun farkındasın. Ve bence rahatlıkla 1 yılda bu yağlarının çok büyük bir kısmından kurtulabilirsin. Niye bekliyorsun ki? Önünde forumun, arkanda sana destekçi annen.. İstemez misin 1 yıl sonra before-after vidyosu çekip foruma koyup, 20-30 teşekkür almayı? Herkes görünce bu dalga geçenler tebrik etmez mi seni? 1 yıl önce okulunda seninle dalga geçenler, şimdi sana saygı duymaz mı?
Hala birkaç video çekecem diyorsun kesinlikle vakit kaybı diyorum. Hemen bir diyet programı ve antreman programı yapmalısın kendine. Forumda onlarca konu var kilo verme hakkında, vakit ayırıp okumanı öneririm. Bana gelirsek, henüz 17 yasındayım. Boyum ortalamanın altında 168 civarı. Fazla kilom yoktu ama yinede özgüvenim yoktu... 7 aydır ciddi bir beslenme programıyla bu sporla ilgileniyorum ve görenler gerçekten inanamıyor, hayata bakışımdan, konuşmalarıma kadar bu spor tamamen beni değiştirdi. Kesinlikle biran önce başla..