Arkadaşlar bugun başladım Programım nasıl sızce...

Arkadaşlar bugun başladım hoca bu programı verdı...Yağ yakmak ve şekıllenmek ıstıyorum..Şöyle bişi olmak istiyorum yani :D

http://b1202.hizliresim.com/u/p/2xh3p.jpg

Bu programım buyrun.:1.Gun idman programım...

15 dk hızlı tempo yuruyuş..

5 dk bisiklet..

alt ve üst mıde çalışıyorum..

Bench Press 4-10

İnclıhe Press 4-10

Dan.Üst göğüs. 4-10

Bench DAnbıl Fly 2-10

Kelebek 2-15

Çift danbıl curl 3-10

Barberl curl 4-10

consentre curl 3-10

Hammer 4-10

2.Gun programım..

15 dk hızlı tempo yuruyuş..

5 dk bisiklet..

alt ve üst mıde çalışıyorum..

Ense Press 5-10

Çift danbıl press 5-10

Side lateral raise 6-10

Lat pull down 4-15

Alna Triceps 4-10

TEk danbıl Triceps 4-10

Puss down 3-10

Bu konuda dun çektıgım resımlerı var buyrun onada bır göz atın..

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/arkada-lar-yar-n-body-t55607.html?p=555451#post555451

dostum 1. si mide en son çalışılır . 2. si 2 tane press arka arkaya girme yeni başlamışsın yapamazsın .
Benc press
Dumbell fly
Dumbell bench press Inclıne
dumbell fly ınclıne . Yaparsan daha iyi olur 5 harekette biraz fazla geldi bana yeni başlayan biri için . Ki gel gelelim yeni başlayan birinin ilk 1 ay kuvvet için çalışması lazım .Yani bölge bölge çalışman dogru degil . Onu sonralara bırak bence.
Ayrıca bacak çalışmayı da ihmal etme . Yoksa diger yerlerindeki gelişme seni pek memnun etmeyebilir . :)

Eğer spora gerçekten sıfırdan, bugün başladıysan ''bence'' bu program yanlış arkadaşım nasıl bir yere gidiyosun bilmiyorum ama böyle 2 günlük bölge bölge çalıştıran programlar vücut alıştıktan sonra 1-1,5 ay gibi verilir. En azından ben şimdiye kadar öyle gördüm.

Ben bu tur programlar veren hocalar gördum ilk 3-4 idman set sayılarını tam yapmıyorum vucut ısınıyor sonra ilk ay proramı bu hatta spor salonumda 8 ayda çok ıyı vucut yapan 1-2 abıde var...

bence yavaştan başla
her kas grubun kendi varlıklarını hissetsin
kardiyoda yap ama ilk 5-10dk yeter
bacak olmayan günlerdede karın kası çalış yediklerine dikkat et sakın ola cola cipsten uzak dur

Bende senin gibi yeniyim bu sporda başlayalı 3 gün fln oluyo ve hocanın bana verdiği programa göre gittiğim günler kol bacak gögüs vs tüm kas gruplarını çalıştırıyorum

Forumda arama yaparsan yeni baslayanlar icin yazilmis bir cok antreman programi var.

Back
Yukarı