Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Öncelikle meraba ben yeni başladım body e bu ürünü babam kullanıyordu acam ne işe yarar ben body hem vücut geliştirmek hemde biraz kilo vermek için yapıyorum
Yaş boy kilo ve ne zamandır spor yapıyorsunuz. Bunları yazarsanız ilk önce daha cok yardımcı olabiliriz. Ama ürün gainer dır hacim kazandırır kilo vermek istiyorsan kullanmamalısın
ben 18 yasindayim body sporuna daha yeni basladim 10 gun oldu daha onceden 4 5 sene kickboks ve taekwondo yaptim ama hep gobekliydim rahatsiz ediyodu bu gobek beni hem gorunus hemde hareketlerdeki kisitlik cok cektirdi bana o yuzzden hem biraz kaslanayim birazda kilo vereyim diye body baasladim yasim 18 kilom basladigimda 8485 di suan 82 felan antreman
4 gun yapiyorum sonra 1 gun dinleniyorum 1. gun gogus 2. kanat 3. omu 4. gun cardio bacak ve karin calisiyorum bazende bel calisiyorum ters mekikle