arkadaşlar 79 kiloyum boyum 178cm (diyet)

Arkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum :) 21 yaşındayım 75 kiloda ve 175cm voyundayım. Çok salık bir vücudum var. Bir iki ay salona gitmeme rağmen pek de basarılı sonuclar alamadım :( Ayrıyeten göbekte var. Bende 10kg luk bir tane döküm dumble var. Bununla biraz egzersiz yapıyorum. Bana uygun ve de yalnızca göğüs, kol ve omuz içeren egzersiz ama bana göre direncim çok düşük önerebilirmisiniz? Bu arada şu bataryalı kas sinyalli kas çalıştırıcılardan almak istiyorum tavsiyeniz nedir? Şimdiden çok teşekkür ederim..

forumda evde calisma basligi var onu oku.

neden? nedeneni sölermisin

mustafa sandal bi ara benim yağ oranım %8 diodu da beyaz show a bi tane diyetisyen getirip mustafa sandalla dalga geçmişlerdi. bnde emin değilm ama o programı izlemştm ordan hatırlıyorum. %14 olabilir oda çok iyi bi rakam. bende futbolcuyu gerçi kaleciyim braz dha zayıf ve esnek olman gerek ama U16 milli takımda oynayan bi arkadaşım war hemen hemen senin boy ve kilonda. eğer kilon düzenli dağılmış haldeyse durumun iyidir.

o yazdıktan sonra boyum uzadı :D fakat kilom arttı 180 cm e 65 kilo oldum dediğin arq u-16 da oynuyor ben 16 yaşındayım yakın sayılır yalnız mevkiim forvet :D daha ne kadar zayıf olabilirim ki

yannz U16 da oynayanlar hep U16 değil;) nse tamam işte eğer vücudunda biyerde belirgin bi fazlalık yada eksiklik yoksa bi problem yok dmektr. sdece esnekliğini kaybettirmeden braz sni irileştirecek şeklde kilo alablirsn ama skın jan koller gbi olma dha çok drogba gbi olmayı dnethums:

:D:D:D ewt ewt bende senin gibi düşünüyorum hedefim Milan Baroş tanıyomusun:D kollerin partneridir :D futbolla aran iyi galiba :D

ya her neyse benim boy 1.74 kilo 82 ee hali ile göbek de var.ben yaklasık 3 aydır salona gidiyorum ama hoca felan yok salonda bende forumunuzdan buldugum kadarıyla hareketlerı yapıyorum diet uyguluyorum(sizin verdiğiniz dietleri uygulayamıyorum sadece ekmek ve bazı ürünlerden kacıyorum) ama bi gelişme yok sadece kollarım ve göğüsüm birazcık gelisti ama dısarıdan bakılınca belli olmuo lütfen biri bana yardım etsin ne yapacağımı şaşırdım. :((

ıtns diyetlerle kilo verebilirsin ama kalıcı olması çok zor madem daha body olayı şu an ileri seviyede değil ağırlıkta kaldır ama sabah aç karnına biraz koşsan akşamda yatmadan koşsan mümkün olduğunca sınırlarını zorlayarak hafif tempoyla bir saat kadar mesela birazda dikkat edersen emin ol çok iyi olabilirsin bende bu eşkilde bu yaz iyi kilo verdim aklında bulunsun sıkı bir diyetten çok daha sağlıklı ve kalıcı bir çözüm

coleman tsk ederim arkadasım ama ben kosarak 20 kilo werdim karın bölgesindeki yaglardan kurtulamadım bodye basladım yine yok yapısmıs gibi sanki bana ama tekraar dan baslayayım kosmaya.birde forumdabazı dietler var ben onları uygulasam 100 kilo olurum heralde kas yapmak için uygulayın diyorlar onları deneyimmi yoksa simdilik yaglardan kurtulmaya mı bakayım.süt tavuk göğüsü gibi seylere agırlık werdım kilo almam umarım.kısacası ben bratt pit gibi bir vücüda sahip olmak istiyorum fazla kalın olmak istemiyorum nasıl calısmam lazım agır mı basmalıyım ne yapmalıyım.forumu arastırdım kafam iyice karıstı yardımlarınız için simdiden tsk ederim

Back
Yukarı