Arabalar

Arabadan ziyade biraz uzay mekiğini andırsada.. Metalik beyaz bi BMW x6..

Bu da benim yeni favorim:Maserati Quattroporte.Ayrıca Ezel dizisinde Ezel in arabasıdır.
Maserati_2008_89_1024x768.jpg

Maserati_2008_88_1024x768.jpg

plymouth hemi cuda
Jlm-MuscleCars-1970PlymouthBarracud.jpg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:17 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:54 ----------

Chrysler ME Four-Twelve

• Engine: 6.0 L / 365 ci quad-turbocharged V12
  • Horsepower: 850 hp (630 kW) @ 5750 rpm
  • Torque: 850 ft·lbf (1,150 N·m) @ 2500 rpm
  • Top Speed 240 mph (390 km/h)
  • Drivetrain: Seven speed sequential automatic gearbox, RWD
  • Curb Weight: 2,880 lb (1,310 kg)
  • MSRP: 400,000-600,000
Chrysler11.jpg

bendede şu anda palıo var fakat önümüzdeki kış için şimdiden plan yapıyorum.aklımda öncelikle az tüketim var ve uzun motor ömrü ile birlikte başımı fazla ağrıtmayacak bir araba.fazla anlamasamda toyota yarıs şu an için ön planda.1.0 motor olması aklımı kurcayalan tek sorun.ikinci seçeneğim hyundaı getz.üçüncü seçenek ise ford fıesta.iki ve üçüncü seçenekte dizel versiyonları zorlayacağım.elimdeki miktar 15-17000 lira olacağından 2003-2005 model arası olacak sanırım.özellikle yaris hakkında tecrübesi olanların fikrini öğrenmek isterim.

Guardbody sımdıden hayırlısı dıyeyım oncelıkle..

Bende bu aralar araba bakıyorum fakat ufak arabalara bakmadıgımdan yardımcı olamayacagım ne yazıkkı..

Benım de durumum su..
Elımızde 2001 model 1.6 ies civic var..
Bunu verıp 2004 opel vectra almak amacındayız yarın bır tane vectrayı babam ekspertlık ıcın gostermeye goturecek..

Sımdı bızımkı sanıyorum 16da vectrada 23-23.500 den gıdıcek..
Cunku bızım arabanın 1 sorunu var ufak, onun tamır malıyetı 400-600den sayıyorlar sanırım..

Eger opel vectra kullanıcıları varsa yorumları duymak ısterım..

Bu arada yarıslara katılmayacagımızdan dolayı 1.6 motor alacagız ve artık bende ehlıyet alacagımdan dolayı tuplu model ıstıyoruz..

Bılgılerınızı onerılerınızı beklıyorum..

Guardbody sımdıden hayırlısı dıyeyım oncelıkle..

Bende bu aralar araba bakıyorum fakat ufak arabalara bakmadıgımdan yardımcı olamayacagım ne yazıkkı..

Benım de durumum su..
Elımızde 2001 model 1.6 ies civic var..
Bunu verıp 2004 opel vectra almak amacındayız yarın bır tane vectrayı babam ekspertlık ıcın gostermeye goturecek..

Sımdı bızımkı sanıyorum 16da vectrada 23-23.500 den gıdıcek..
Cunku bızım arabanın 1 sorunu var ufak, onun tamır malıyetı 400-600den sayıyorlar sanırım..

Eger opel vectra kullanıcıları varsa yorumları duymak ısterım..

Bu arada yarıslara katılmayacagımızdan dolayı 1.6 motor alacagız ve artık bende ehlıyet alacagımdan dolayı tuplu model ıstıyoruz..

Bılgılerınızı onerılerınızı beklıyorum..

Opel Vectra Design Edition 2005, 1.6 sahibiyim, benzinli. Gayet güzel araba tavsiye ederim ama bizimki yağmur görmedi desek yeridir, hala garajda. 5 sene içerisinde yaklaşık 3.000 km'de kaldı. Aküsü bitmiştir diye korkuyorum :) Arada çalıştırmak lazım.

Tüplü hakkında bir bilgim yok ama halihazırda satılan hemen hemen tüm Opel Vectra araçlar LPG'li. Dizel daha iyi olmaz mı ? Bildiğim kadarıyla yeni araçlarda ses problemi de yaratmıyor.

Motor hakkında da birkaç bilgi vermek isterim. Araba yeniyken problem yaratmaz ama Audi A6 sahibi bir arkadaşım ileride sorun yaratabileceğini söyledi. Kullandığında da yokuşlarda problem yaşadığını söyledi ama A6 sahibi birinin bunu söylemesi gayet doğal.

Parayı arttırabilecek durumdaysanız Volvo S40 veya Audi A4 öneririm.

Son düzenleme:
bence range rover evogue gayet güzel araba.Yeni C5 lerde baya güzel olmuş.Sorento da gerçekten güzel birsürü araba var müthiş :D

Volkswagen golf veya yine volkswagen Bora (Bu arada unutmadan söyleyeyim yerli otomobillerin yeri herzaman başkadır hele de ustaca modifiye edilmişlerse)

Mercedes E ve S serisithums:

arkadaslar askerden yeni geldim zor bir askerlik gecirdim guneydoguda tim komutani idim psikolojik ve fiziksel olarak yoruldum

kafayi dagitmak icin bir araba iyi care olur diyorum kafamda 4 tane var onerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum fiyat araligi 70-80 olacak en fazla 90

benzin tuketimi sorun degil yakin mesafe gidip gelecegim
hiz merakim da yok beygir gucu vs
maksat konforlu olsun amac muzigi acip sahilde keyif cikarmak

bmw 3.16 veya 3.20
mercedes c180
audi a4
volvo s40 veya s60

baska ne onerirsiniz veya bunlar arasinda

audi a4 senin isteklerine tam anlamı ile hizmet edebilecek kapasitede bir araç.tavsiye ederim.

arkadaslar askerden yeni geldim zor bir askerlik gecirdim guneydoguda tim komutani idim psikolojik ve fiziksel olarak yoruldum

kafayi dagitmak icin bir araba iyi care olur diyorum kafamda 4 tane var onerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum fiyat araligi 70-80 olacak en fazla 90

bmw 3.16 veya 3.20
mercedes c180
audi a4
volvo s40 veya s60

s60 dışında diğerleri C sınıfı araçlar. Yani üst düzey konfor beklenmemesi gereken araçlar.

Aralarında en iyi konfor ve müzik sisteminin s60 da olduğunu düşünüyorum.

Diğerleri de iyi ama sınıf farkı nedeniyle S60 diyorum.

c180 tavsiye ederim ama amg paketli
3 serisi de güzel ama gelecek yıl kasa değiştirecek, yine de almayı düşünürsen 320d iyi bir seçenek olabilir.

1982 model Golf MK1 ' im var.German style modifiye akımına göre arabamın dizaynını oluşturdum.Gerçekten çok dikkat çekiyor trafikte

bmw 3.16 veya 3.20
mercedes c180
audi a4
volvo s40 veya s60

Alfa Romeo Gulietta veya VW Sirocco'yu incelemenizi tavsiye ederim.

benim arabam yok ama bir abimde c180 diğerinde bmw 520d var babamda da e200 var.hepsi son modeller. e200 tabiki diğerlerinden çok daha konforlu ve uzun mesafede daha hızlı amaaaa c180 benim gibi 19 yaşında biri için inanılmaz bir araba. 520d c180 den daha hızlı olsada yere yakın ve içine gömüldüğün için c180 de yolda kıçının üstünde gidiyor gibi oluyorsun :D

Back
Yukarı