Arabalar

..........................................

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 523
  • 2.jpg
    2.jpg
    97,4 KB · Görüntüleme: 511
  • 3.jpg
    3.jpg
    77,1 KB · Görüntüleme: 521
  • 4.jpg
    4.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 479
  • 5.jpg
    5.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 485
  • 6.jpg
    6.jpg
    72,4 KB · Görüntüleme: 446
honda nsx leri cok begenirim, V6 & 290 beygir

800px-Honda_NSX.jpg

17 yil once uretilen bir araba, su anda ciksa su haliyle kapis kapis gider...

Paran olduk'tan sonra her araba güzel:)Bence araba alırken motor çok önemli az yakıt,çok km..vb..yeni nesil ts 1.4lt 140bg'lik arabalar daha uygun ve cazip hem vergi yönün'den motor küçük olduğun'dan ve yakıt tasarrufu'da tabi..Bence yeni golf vazgeçilemezim hayellerimin arabası;)

Chevrolet cruze konusunda fikirleriniz nedir..kullanan var mı..ya da hakkında eleştriler duyan..

Chevrolet cruze konusunda fikirleriniz nedir..kullanan var mı..ya da hakkında eleştriler duyan..

arkadasimda var 1.6 motorun yetersiz geldigi cekmedigi bu nedenle fazla yaktigini soyledi. ilk iki vites cok agir kaliyormus, yeni aldiginda en sakin kullanimda 10kusur litre civari yakiyordu sonradan dusmus olabilir. bir de on frenlerden kronik ses tikirti sorunu oldugunu biliyorum, servislerinden herkes cok sikayetci bu arada.

ozaman cruze'ın tek avantajı görüntüsü kaldı..büyük araba severim fiyatı da fena gelmemişti..ama bir türlü güven vermiyor..

az once msn den konustuk hele otomatikleri yerinden kalkmiyormus =)

ciktigi gun benim hosuma gitmeyen iki paket ve tek motor secenegi olmustu, pazara bu kadar iddiali gelen ve hakikaten guzel hasmetli gorunen bir arabada 2.0 tdi veya 1.8 t secenekleri olmamasi bana ucuz bir pazarlama taktigi gibi geliyor.

maddi kisitlama yoksa insignia'ya bakin derim.

maybach TR de var ve yalnızca Azeri işadamı Mübariz Mansimov da var. Bugatti Veyron arabası olarakta TR de tek bugattisi olan aile. Onu da kardeşi Marif Mansimov kullanıyor.

2 3 gün önce etilerde yanımdan geçti veyron mb plaka sanırı mavi renk mübariz beyin arabası fenalık :)weightlifter

Back
Yukarı