Arabalar

2008 model audi rs6 alırdım yani a6 nın en sporu olan 580 hplik rs6
0-100 4 saniye
10 silindirlik canavar tabi bu baya bir ucuk 190 bin euroluk araç :D
ama hayalimde golf w12 var 650 hplik consept araç
en son hayalim ise golf r32 yada audi s3

benim hayalim vw 1303 alıp motorda ve yurur aksamda beslemeler yapmaktı..sımdı bı1303 aldım namı dıyar tospa yada vosvos :D sımdı usta arıyorum bıtane cıkma motor buldum 400hp lık arastırmalarım devam edıyor bakalım sonunda ne cıkıcak ortaya :D

400 hp'lik ne buldun? Stock engine için ciddi güç, ve ayrıca o güçte bi motorun iyi bir hacmi vardır, sığmaz yani senin arabana :D
en güzeli eg kasaya k20a2 koymak :D

cıkma motor vosvos motoru..zaten araca motor sıgmıo genısletme yapıolar camurlukla kapatıolar porshe motoru koyuyolar ya vosvoslara o yanı

Valla o resimdeki gibi bisey düşünüyosan baya masraf ettirir sadece motorun harıcınde yuruyen aksamında modifiye edilmesi gerekir. Frenaj ve tutunmada cabası. Ama yaparsan da cok manyak olur o ayrı.:) İşallah istediğin arabayı toplarsın..

Arkadaşlar modifiye işi çok sağlam bütçe ister, yaşamışlığım, ortamın içinde bulunmuşluğum var oradan biliyorum. İlla ki bi yeri çatlar patlar, ama bu işin zevki kelimelerle anlatılamaz, illa ki yaşamak lazım. Sanayilerde sabahlamak, gecenin 4'ünde arabaları denemeler(ertesi gün yarış vardır)...

Arkadaşlar modifiye işi çok sağlam bütçe ister, yaşamışlığım, ortamın içinde bulunmuşluğum var oradan biliyorum. İlla ki bi yeri çatlar patlar, ama bu işin zevki kelimelerle anlatılamaz, illa ki yaşamak lazım. Sanayilerde sabahlamak, gecenin 4'ünde arabaları denemeler(ertesi gün yarış vardır)...
yorucu ama olsun zevkli bir uğraş:)
şahsen gözüm çok yükseklerde değil vergiler düşerse yeni kasa bir m3 isterim o kadar:D

Tabi ya pek yükseklerde değilmiş :D onu geçtim verginin düşmesi yetmiyor, benzindeki vergilerin de düşmesi gerek, çıkcan 2 yan vercen gitcek 20 ytllik benzin :D Hele V8 E90 m3 :D düşünemiorm :D

TR koşullarında (yakıt fiyatlarından dolayı) dizel motorlu araç kullanmak daha mantıklı.Bence iyi bi seçim.Amerikanlarla düz yolda tabiki kıyaslanamaz ama sınıfına yakın birçok aracı tokatlar.100 KM ye 9,4 saniyede ulaştığını düşünürsek gayet performanslı bence..Bi de TDI motor kullanan Seat'tan ve ya Renault'dan çok daha tasarruflu ve daha az müşteri şikayeti olan bi araç.
Volkswagen Passat 1.9 TDI da sağlamdır.
Ben bir süre BMW 325 TD kullanmıştım.115 HP'di.Üzerinde 2000 model 2500 Turbo dizel motor vardı.Özelliklerini bilmeyenler bu araba yerinden kalkmaz dedi ama dedikleriyle kaldı :badgrin:

Japon işi diyince Honda üstüne tanımam.Toyota'nın işçiliği çok ince,fakat olaya ticari baktığında 2.el piyasası çok abuk..Hiçbir özelliği olmayan bi corollayı 13000 e satıyolar,full corollada bu civarlarda bulunabiliyor.Mitsu çok dayanıklı zaten yaklaşık 9 yıldır paris-dakar birincisi,Nissan'ında bende en az Honda kadar yeri vardır.Subaru sorunsuzdur....Vs vs vs vs bu böle uzar gider.

Sonuçta elin Almanı konforu düşünür,elin pirinç lapasıyla beslenen Japonu Motoru düşünür.Ben bunu bildim bunu söylerim.Arabada aksesuar,konfor düşkünü biriysen gidip Alman otosu alıcaksın..Motor düşkünüysen Japondan şaşmeyceeen :D
Ayrıca direksiyonu eline alıp gaz pedalına dokunduğun arabanın içine sinmesidir önemli olan.
Honda Civic,Mitsubishi Carisma,Nissan minimax çoook içime sinenlerden :D

alman demek konfor,kalite demek değildir

Alman demek performans örnek Audi rs Bmw m serileri

Alman demek prestij,kalite,konfor
arabadaki hersey

Bugün Audi yada Bmw alıcak durumu olan gidipte Japona bakmaz

Modifiye desende Alman araçları derim her zaman

S200 evo diyorsunuz ya peki m3 ,rs4 gibi araçların yanında sansı olmaz evonun

Şimdi yaptığın kıyaslama yanlış, s2k, f20c motoru, 2000 cc'de atmosferik olarak en yüksek gücü veren motordur, 240 hp...
M3, rs4 demişsin madem caponun da supra'sı skyline'ı var :D
M3 ve rs4 fiyat konusu da var ki hiç girilmemelidir...

Şimdi yaptığın kıyaslama yanlış, s2k, f20c motoru, 2000 cc'de atmosferik olarak en yüksek gücü veren motordur, 240 hp...
M3, rs4 demişsin madem caponun da supra'sı skyline'ı var :D
M3 ve rs4 fiyat konusu da var ki hiç girilmemelidir...

Evete 3000 cc den buyuk motor olayına gırersek m3 de oldugu gıbı yuksek devır cevıren almanlar ne supraya ne skyline a yetısemez...

Tabi şöyle bi olay da var, şekil yapıcam, param var, güçlü araba kullancam diyosan, gidersin alırsın M3, benim param olsa ben de alırdım ama, FOREVER CAPON...

Bugatti dünyanın en cok satan en güçlü araçı ünvanına sahip 407 km hız yapabiliyor
Bu Bugatti Vw alman firmanın elinde suan
Japonlar böyle bir araç ne cıkardı nede yapabildi

lakin supra demişiniz m3 rs4 alıcak parası olşan kişi gidipte supra daha ucuz diye onu almaz
lakin supra,skylıne dediğiniz araçlarda ne dizayn ne kalite ne prestij nede safkan otomabil hissi var
Zengin iş adamı spor araç aldıgında ya rs4,rs6,m3 ve m5 gibi araçlara bakar yada lambo pors ferrari gibi markalara
hersey hız değildir önemli olan onu kaldırabilmek
yoksa 100 bin dolara 600-700 hplik amerikan arabaları dolu
az modifiye ile 1000 hp güç üretiyorlar

En baştaki siyah olan eski arabam.
Kalkıştan geliyorduk arkadaşlarla.

Eklentiler

• 08102006102.jpg
    08102006102.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 508
Vallahi araba olarka bi ulaşılması mümkün hayal arabalar ı var. Bir de imkansız olan arabalar var. Mesela ucuz kesinlikle demiyorum ama türkiye de yaşıyosam güçüm yetse alacağım araba bmw 320d dir. O güç ,o tork, o dahi mühendislik 2.0d motorlu tek bir arabada var. 350 tork ve 177 beyir gücü daha ne olsun üstüne üstlük petrolün varili olmuş 103 dolar araba mazotu resmen kokluyor diğer arabalara kıyasla ama tabi bu arabada 100.000 ytl lik bir araba hafif aksesuarıyla birlikte. Fakat diyosanız kardeş bana hayalindeki arabayı şöyle herhalde audi r8 V10 derim. O diyazn, o güç ,o kullanılabilirlik hangi arabada var gerçekten . V8 di sanırım benim gördüğüm çünkü V10 daha tr ye gelmedi sanırım bir kere okuldan dönerken servisle gördüm tesadüfen. Kafamı döndürüp araba gözden kaybolana kadar baktım. Valla benim olsun demiyorum ama şöyle bi direksiyona geçip bi sehir turu yapma sansım olsa dünyalar benim olurdu o arabayla. kiralama deseniz herhalde günlüğüne 400-500 ytl alırlar o da çok para. Ferrari ,Maseratti gibi italyan klasını yansıtan arabalar değil , amerikan arabalarının mühendislikten yoksun düz yolla gitme sorunu olmayan büyük motorlu benzin canavarı , çoğu gösterişli, büyük kasaları olan arabaları hiç değil almayayım ama benim stilim mühendisliğin kuvveti arabanın her santiminden fışkıran 2.0 bir motorla bike deli gibi beygir gücü üretebilen Alman arabaları. Birde ulaşılması mümkün yinede fiyatı çok düşük olmasan bir araba daha söylemek istiyorum. Volvo S40 1.6D 109 beygir gücü üretiyor. Tasarımıda aynı zamanda çok güzel. Herhalde saydığım arabalardan bana en yakın olanı bu. Malesef 41.000 ytlden başlıyor fiyatları.

Back
Yukarı