ara vermek ve tekrar başlamak

Splinter

Üye
arkadaşlar yaklaşık 3 aydır bu sporu yapıyordum ilk 1 ay izole hareketler yaptım sonraki 2 ay da omuz-önkol gibi bölümlere ayrılmış bi programa başladım. Bu programa 1 ay ar vermek zorunda kaldım şimdi tekrar başlamayı planlıyorum. Acaba tekrar izole programdan mı başlıyım yoksa 2. programdan mı ?
 
Başlayalı çok olmamaış bence ilk bir hafta ilk ay programını yap adapte olmak için daha sonra eski programından devam edebilirsin
 
en mantıklısı bu gibi teşekkür ederim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:38 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:33 ----------

bir de ben spora başlar başlamaz protein tozu kullanmak gibi bi hata yaptım. Şimdi tekrar başlayınca toz kullanmazsam verimde bir eksiklik hisseder miyim ?
 
Back
Yukarı