Ara öğün

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ertylmz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar ara öğün içi yiyecek tavsiyesi? kuruyemiş olarak önedikleriniz? yulafı nerde bulabilirim?

Yulafi marketlerden bulabilirsin eti lifalif yulaf ezmesini alabilirsin. Ara ogunde 50 gr karisik kuruyemis ( ceviz badem ffindik ). Kuruyemisler ciğ olacak burasi ònemli. Bulktaysan yanina 1 mjz da tuketebilirsin.[DOUBLEPOST=1391166909][/DOUBLEPOST]Mjz degil muz olacak yanlis yazmisim

bulktaysan derken ne demek istedin ? çiğ olarak derken nasıl çiğ oluyo bi de marketlerde eti burçak yulaflı oluyo oda olurmu yulaf ezzmesi çoğu marketde yok hatta ben bulamadım

bahsettiğin bisküvi o olmamalı Kutu içerisinde Eti Lifilaf Yulaf Ezmesini bulmaya çalış , bulk, hacimlenme döneminde, kişinin ağır idmanlar ve yüksek kalori alımı sonucunda yağ ve kas dokusu kazandığı özel bir döneme verilen isim.

günde kaç muz peki ?

Merhabalar ;

Ara öğün için bir kase yoğurt ve bir adet meyve olabilir yada kuruyemiş olabilir ( badem,ceviz,fındık) fakat bunlar kavrulmamış olmalı . Ayrıca fikrimi söylemek gerekirse bence ara öğünle beslenme 3 ana öğün yap daha iyi olur ( kilo vermek istiyorsan )

Sporxa
Merhabalar ;

Ara öğün için bir kase yoğurt ve bir adet meyve olabilir yada kuruyemiş olabilir ( badem,ceviz,fındık) fakat bunlar kavrulmamış olmalı . Ayrıca fikrimi söylemek gerekirse bence ara öğünle beslenme 3 ana öğün yap daha iyi olur ( kilo vermek istiyorsan )

Bunu bende dusunuyorum 3 ögünu . Definasyona az kaldi 3 ogun yicem ama kahvalti ogle arasi 7 saat kaç kalmak zorunda oluyorum saģliklimidir bilemedim

yani ara öğün çok olmuyo zaten genellikjle kuruyemiş falan yiyyorum leblebi fındık tarzı leblebi tam kavrulmamış aradada muz

bencede mesela 11 de yedim 5 te yiycem bidahaki yemeği

ya benim elimmin altında her zaman kuruyemiş bulunur arada muz atıştırırım spora 2 3 saat önce 1 finca şekersiz sütsüz kahve içerim

Back
Yukarı