Arı 7 Tahlıllı Gece Maması ''Gainer'a boşa para vermeyin''

Sen anasayfaya girip tarzanca dilinle rastgele yorum yazıp çıkınca uzman mı oldun . Cici bebe yenmez GSI yüksek bir besin. Sen git ekmek ye kas yap
Sen anasayfaya girip tarzanca dilinle rastgele yorum yazıp çıkınca uzman mı oldun . Cici bebe yenmez GSI yüksek bir besin. Sen git ekmek ye kas yap
ona bakarsan arı dedikleride zararlı ozaman gaınere ne bilim sunlara bunlara para vermekten yine iyidir git bak bakim 12 tane minarel var ve karbonhidratıda yüksek ama bu adamların kilo sorunu yok adam kilo almak istiyo ne fark ediyo şekerinide birtek ondan alsın bu arada ekmek derken benm akıllı dostum bn yani düzgün beslenin hemen aıkına ekmeğe atlamayın biz türkler ekmessiz yaşayamıyız zaten

ona bakarsan arı dedikleride zararlı ozaman gaınere ne bilim sunlara bunlara para vermekten yine iyidir git bak bakim 12 tane minarel var ve karbonhidratıda yüksek ama bu adamların kilo sorunu yok adam kilo almak istiyo ne fark ediyo şekerinide birtek ondan alsın bu arada ekmek derken benm akıllı dostum bn yani düzgün beslenin hemen aıkına ekmeğe atlamayın biz türkler ekmessiz yaşayamıyız zaten
Bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yapmayın , gerçekten cahillik başa bela birde şu kahve ağızlarını da bırak, verdiğin bilgiler yanlış bari uzatma iki gram bişeyler öğrenmeye bak...

Bugun geldi siparis 250 gramlik paketin yarisini 2 su bardagi sutle 4-5 dk kaynattim sut biraz fazla olmus cok duruydu. Guzel tadi seker yok demisler ama tatlandirici cok gibi geldi. Genel anlamda sut ile iyi oluyor.

bende bi deneyeyim dedim,çağrıdan denk getirdim,süt ile yaptım fakat tadı tam tahıllı bisküviler-cici bebesi karışımı bir şey gibi geldi bana,işin kötü kısmı ikisinden de nefret ederim.güzel ürün fakat çöpe gidecek :)

Tatlandirici ama ne tur tatlandirici? Aspartam, Asesulfam-K gibi tatlandiricilar vucut tarafindan seker olarak algilaniyor ve karaciger yaglanmasi yapiyor. Hangi tur tatlandirici ilaveli? Bu kadar ucuz olmasi da dikkatimi cekti. . .

• Like
Reactions: uzk
Arkadaslar bu urunde seker var daha bu sabah baktim
Önceki mesajları okursanız içinde sukraloz olduğunu belirtmiştim zaten. Bu yüzden sabah öğününde tüketilmesi gerektiğini de ayrıca belirttim. Kilo problemi olmayan, bulk döneminde olan sıkı idman yapan erkek sporcular idman sonrası da tüketebilir. Bayan sporcular veya diyette olan erkek sporcular karbonhidrat olarak yulaf, yulaf unu, buğday gluteni ve ya ruşeym tüketmeleri daha doğrudur.

Bende deneyim dedim üzerinde ölçek olarak çay bardağı yazıyordu su bardağı diye okudum yapıncada baya sulu oldu içemedim zaten çay bardağıyla yapsamda kaynatıyorsun soğumasını bekliyorsun uzun iş direk suyun içine karıştırıp içeyim dedim hamur un tadı vardı ıçemedim tadı kötü geldi bana göre değil arı mama istekte bulunsakta gainer yapsa bari

Bende aldim 2 paket tadi harika bildigin puding gibi oldu 1 su bardagi .ama 1 su bardaki sut kaynattim 2-3 dk yaninda omlet ve tavuk muhtesem.

Günde 150 gr sabah- idamndan sonra birde yatarken 50şer gram olmak üzere suya veya süte shaker ile karıştırıp içiyorum pişirme felan yok bi skıntı olur mu ki aynı gainer gibi tüketiyorum

Back
Yukarı