ottomanizm
Üye
az espri yapda gülmekten ölmeyeyeyim amdem okdar tecruben var bilgi ver ozaman abisi
Sen anasayfaya girip tarzanca dilinle rastgele yorum yazıp çıkınca uzman mı oldun . Cici bebe yenmez GSI yüksek bir besin. Sen git ekmek ye kas yap
az espri yapda gülmekten ölmeyeyeyim amdem okdar tecruben var bilgi ver ozaman abisi
Sen anasayfaya girip tarzanca dilinle rastgele yorum yazıp çıkınca uzman mı oldun . Cici bebe yenmez GSI yüksek bir besin. Sen git ekmek ye kas yap
ona bakarsan arı dedikleride zararlı ozaman gaınere ne bilim sunlara bunlara para vermekten yine iyidir git bak bakim 12 tane minarel var ve karbonhidratıda yüksek ama bu adamların kilo sorunu yok adam kilo almak istiyo ne fark ediyo şekerinide birtek ondan alsın bu arada ekmek derken benm akıllı dostum bn yani düzgün beslenin hemen aıkına ekmeğe atlamayın biz türkler ekmessiz yaşayamıyız zatenSen anasayfaya girip tarzanca dilinle rastgele yorum yazıp çıkınca uzman mı oldun . Cici bebe yenmez GSI yüksek bir besin. Sen git ekmek ye kas yap
Bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yapmayın , gerçekten cahillik başa bela birde şu kahve ağızlarını da bırak, verdiğin bilgiler yanlış bari uzatma iki gram bişeyler öğrenmeye bak...ona bakarsan arı dedikleride zararlı ozaman gaınere ne bilim sunlara bunlara para vermekten yine iyidir git bak bakim 12 tane minarel var ve karbonhidratıda yüksek ama bu adamların kilo sorunu yok adam kilo almak istiyo ne fark ediyo şekerinide birtek ondan alsın bu arada ekmek derken benm akıllı dostum bn yani düzgün beslenin hemen aıkına ekmeğe atlamayın biz türkler ekmessiz yaşayamıyız zaten
Önceki mesajları okursanız içinde sukraloz olduğunu belirtmiştim zaten. Bu yüzden sabah öğününde tüketilmesi gerektiğini de ayrıca belirttim. Kilo problemi olmayan, bulk döneminde olan sıkı idman yapan erkek sporcular idman sonrası da tüketebilir. Bayan sporcular veya diyette olan erkek sporcular karbonhidrat olarak yulaf, yulaf unu, buğday gluteni ve ya ruşeym tüketmeleri daha doğrudur.Arkadaslar bu urunde seker var daha bu sabah baktim
Bi cici bebe furyasıdır gidiyor , ben etmem!Eti cici bebe tavsiye ederim.