Antrenmandan sonra basit şeker almazsak ?

Gündüz iste olduğum icin gece gidebiluyorum antremana , antreman sonrası karbo almak gerek deniyor fakat o saatten sonra yağa donusmez mi , bu skilde de kas insa edemedim, nasıl bi yol izlemeliyim

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Spor sonrası esmer pirinç tüketmeyi deneyin. Vücudunuzu yağlandıracağını sanmıyorum. Yemeğinizi yedikten en az 2 saat sonra uyumalısınız.

Esmer pirinc ne kadar tuketmeliym alternatf ürün olarak kuru uzum falan olablr mi

75 kilodan daha düşük görünüyorsunuz. Karın idmanına verdiğiniz önemi omuz ve kola vermeniz daha faydalı olur sizin için.
Yağlanmaya müsait bir vücut tipiniz yok anladığım kadarıyla ecto grubusunuz, hiç korkmadan karbonhidrat tüketin bolca.
idman sonrası 2 avuç siyah çekirdikli kuru üzüm tüketebilirsiniz.

Fotoğrafın alış açısından kaynaklı bi durum olduğunu düşünüyorum. Ekto grubu kesinlikle değilim. Mezomorf vücut tipine sahibim. Omuz ve göğüs bölgem zaten uçtu gidiyor.
Normal antrenman çıkartıyorum. Haftada 1er kez bölgesel. Zaten antrenmanlarım sert ve ağır geçiyor. Üst göğüs çalışırken omuz fazlaca etkileniyor. Omuzu haftada 1 den fazla yapamam.
Dediğim gibi ekto gözükmüşüm fotoda. Tam tersi yağlanmaya meyilli vücudum var. Önceden 170 boy 86 kg olduğumu biliyorum. Tek sıkıntı göğüs uçları..

Fotoğrafın alış açısından kaynaklı bi durum olduğunu düşünüyorum. Ekto grubu kesinlikle değilim. Mezomorf vücut tipine sahibim. Omuz ve göğüs bölgem zaten uçtu gidiyor.
Normal antrenman çıkartıyorum. Haftada 1er kez bölgesel. Zaten antrenmanlarım sert ve ağır geçiyor. Üst göğüs çalışırken omuz fazlaca etkileniyor. Omuzu haftada 1 den fazla yapamam.
Dediğim gibi ekto gözükmüşüm fotoda. Tam tersi yağlanmaya meyilli vücudum var. Önceden 170 boy 86 kg olduğumu biliyorum. Tek sıkıntı göğüs uçları..
Göğüs uçları bir çok kişide problem sizinki yumuşak o zamanla düzelicektir, bazı insanların göğüs üçları farklı yerlere bakıyor o daha kötü:) O da zamanla düzeliyor ama, çokta kafaya takmamak lazım böyle şeyleri.
Spor sonrası küçük boy muz(kana biraz geç karışıyor fakat idare eder), 2 avuç kuru üzüm. Spor erken saatlerde yapılıyorsa en makbulu mevye suyu, 1 bardak.[DOUBLEPOST=1397549786][/DOUBLEPOST]
Antreman oncesi ne tuketmeliym antremandan ne kadar önce

Merhaba,
Antremandan 1 saat önce kepekli makarna veya esmer pirinç yanına 200gr tavuk eti, et, hindi tüketebilirsiniz. Bu yiyecekler sizi yağlandırmaz.
Antremanınız 23'de bitiyordu galiba yarım muz tüketebilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar ; Orta boy 1 elma ya da 1 avuç kadar kuru üzüm antrenman sonrası basit şeker alımı için uygunmudur ?

Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar ; Orta boy 1 elma ya da 1 avuç kadar kuru üzüm antrenman sonrası basit şeker alımı için uygunmudur ?
Kuru üzümü tavsiye ediyorlar elmayi da antemandan once öneriyorlar ama bilen biri daha uygun açıklar

Göğüs uçları bir çok kişide problem sizinki yumuşak o zamanla düzelicektir, bazı insanların göğüs üçları farklı yerlere bakıyor o daha kötü:) O da zamanla düzeliyor ama, çokta kafaya takmamak lazım böyle şeyleri.
Spor sonrası küçük boy muz(kana biraz geç karışıyor fakat idare eder), 2 avuç kuru üzüm. Spor erken saatlerde yapılıyorsa en makbulu mevye suyu, 1 bardak.[DOUBLEPOST=1397549786][/DOUBLEPOST]
Merhaba,
Antremandan 1 saat önce kepekli makarna veya esmer pirinç yanına 200gr tavuk eti, et, hindi tüketebilirsiniz. Bu yiyecekler sizi yağlandırmaz.
Antremanınız 23'de bitiyordu galiba yarım muz tüketebilirsiniz.
Sagolasin dun büyük boy muz ve protein tozu tuketmistim fazla olmuş sanirim

Parliamo kardes sana az önce yediğim yemek listemi yazayim fazla mi yiyorum antreman öncesi bir bak
3 dilim kepek ekmegi
1,5 kepce mercimek çorbası
1 porsiyon bezelye
200gr az yagli yogurt antreman oncesi için fazla mi , 1.5 2 saat sonra da spora gidiyorum

100 gr karbo var bana kalırsa fazla degil ama ekmek yerine patates ve mercimek gibi kompleks ürünler tüketimden daha iyi olur

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

200 gr kepekler makarna 200 gr tavuk ve 100 gr yulaf Buda benim aldığım antremandan önce ona göre hesabını yap

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Mercimek ve karaşimşek'te protein var fakat oranlarını hesaplayamayız.
Bunların yerine bence, kepekli makarna, kepekli pirinç yanına protein olarak, 200 gr et, tavuk eti, hindi vs. tüketebilirsiniz bunlar kana yavaş karışır spor esnasında enerjiniz yüksek olur

Antreman sonrası basit şeker olayı abartılıyor. Ben normal b ve ortalama br sporcunun şeker depolarını bitirebilecek bir antreman yaptığını düşünmüyorum. Ancak genel olarak herkesde kan şekeri seviyesi düşmesinin yaşanması normal. Kimse profesyonel sporcu değil (varsa onları ayrı tutuyorum). bu yüzden olağan beslenme ve çalışma hatta max 1,5 gr/kg günlük protein yeterli olacaktır.
İllaki içim rahat etsin diyorsan yarım muz, yarım yeşil elma, 2 kuru kayısı yiyebilirsin. mesela ben antrmandan sonra 1 orta boy greyfurt yiyorum.

katılıyorum 500 kalorinin üzerinde yakmıyorsanız o zaman yarım muz yeter bence de , fakat sen 45 dk - 1 saat sağlam ,ağır , zorlayıcı fitness ardından da sağlam en az 250 300 kalori yakacak kadar kardiyo yapıyorsan anca tüketirsin deponu o da 1 orta boy muzla dolar. Maraton koşucusu ya da profosyonel badi yapan insan değilseniz yarışmaya hazırlanmıyorsanz

Back
Yukarı