Antrenman sonrası karbon hidrat olarak ne alınmalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lionss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Lionss

Üye
Antrenman öncesi ve sonrası dogal olarak ne ala bilirim ? ben böyle bişey planladım sizce iyimidir ?

Antrenman öncesi
100 gram lor peyniri 25- 30 gram protein :D

Antrenman sonrası
1 adet muz - 200 ml meyva suyu glikoz için
100 gram beyaz et protein için
Bisküvi-ekmek Karbonhidrat için

Antrenman sonrası şeker ihtiyacı için jelibon kullanılıyor ama içindeki renklendirici ve koruyucu maddeleride göz önünde bulunduruyorum o yüzdne kullanma taraftarı degilim :)

Antremandan sonra seker ihtiyaci diye bir sacmalik yoktur haribo da kas yapsaydi gunde 10 koli yer arnold olurdum abi bunlari kim soyluyor size ya :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Antremandan sonra seker ihtiyaci diye bir sacmalik yoktur haribo da kas yapsaydi gunde 10 koli yer arnold olurdum abi bunlari kim soyluyor size ya :D

İnternette çogu kaynakta var antrenman sonrası glikoza ihtiyaç var diye

tamam antreman sonrası insulinin seviyesini normale getirmek icin 2.3 adet kuru üzüm bile yeterlidir yani oda antremandan hemen sonra alınmaz daha da sonraki vakitlerde ama şimdi burda yazılanlar 200ml meyve suyu ve haribo sen bunları direk olarak idmans onrası kullanırsan vucut proteinden önce kaslarına şekeri yollar daha kolay sindirdiği icin en son olarak proteini yollar onunda %15 lik bi oranını kaslar kabul edebilir cünkü şekerle dolduruyosun o yeri proteinin gitmesini engelliyorsun yani anca böle anlatabilirdim :D

Anladım dostum ozaman antrenmandan 2 saat sonra alımı yaparım ozamana kadar protein sinidirilir sanırım :) ha protein kaynagı tavuk gögüsü

2 saat sonra uygundur proteon kaynaginida ara sira degisiklik yap balik falan bide sofrandan yesilligini eksik etme

Jelibon olabilir. Çok da yararlidir jelibon bulkta olsam jelibon + üzüm suyu içerdim. Genelde herkes üzüm suyu icerdi eskiden ama bikaç yıldır bunun zararli olduğu ile ilgili bircok makale arastirma çikti. Definasyonda Muz yada elma olabilir. Loru idman sonrasinda al . Definasyondaysan bisi tuketmesende olur ama idmandan 1 saat sonra bol karbo ve proteinli yemek ye

Back
Yukarı