Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Antrenman sonrası karbon hidrat olarak ne alınmalı
Antrenman sonrası şeker ihtiyacı için jelibon kullanılıyor ama içindeki renklendirici ve koruyucu maddeleride göz önünde bulunduruyorum o yüzdne kullanma taraftarı degilim
tamam antreman sonrası insulinin seviyesini normale getirmek icin 2.3 adet kuru üzüm bile yeterlidir yani oda antremandan hemen sonra alınmaz daha da sonraki vakitlerde ama şimdi burda yazılanlar 200ml meyve suyu ve haribo sen bunları direk olarak idmans onrası kullanırsan vucut proteinden önce kaslarına şekeri yollar daha kolay sindirdiği icin en son olarak proteini yollar onunda %15 lik bi oranını kaslar kabul edebilir cünkü şekerle dolduruyosun o yeri proteinin gitmesini engelliyorsun yani anca böle anlatabilirdim
Jelibon olabilir. Çok da yararlidir jelibon bulkta olsam jelibon + üzüm suyu içerdim. Genelde herkes üzüm suyu icerdi eskiden ama bikaç yıldır bunun zararli olduğu ile ilgili bircok makale arastirma çikti. Definasyonda Muz yada elma olabilir. Loru idman sonrasinda al . Definasyondaysan bisi tuketmesende olur ama idmandan 1 saat sonra bol karbo ve proteinli yemek ye