antrenman süreleri ne uyuyormusunuz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan atacome
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

antrenman sürem :

• Total voters
    11

atacome

Üye
arkadaşlar her yerde antrenmanınız 1 saati geçmesin falan diyolar lakin her ne kadar dinlenme sürelerini kısa tutsamda dünkü biceps göğüs antrenmanım 1.5 saat sürdü sizdede dururm aynımı ?

durduğun her saniye kalori yaktığın için, daha da önemlisi setler arası ortalama 1dk dinlendiğini ve bir kas grubuna optimum 16-18 set girersen 1saati aşmaz; ama sen setler arası çok dinlenip bir kasa 5-6 hareket girmeye kalkarsan 2saati yine bulur, mesela göğüs'e toplamda kaç biceps'e toplamda kaç set giriyorsun?

salon kalabalık değilse yapabileceğim en kısa sürede yapmaya çalışıyordum ben
her set arası ortalama 35 sn falan bekliyorum her hareket arası 1.5-2dk falan sende vücuduna göre dinlenebilme sürene göre ( tabi mesela max 45 sn falan olmalı setler arası dinlenme) soğumadan girmeye çalış setlere

durduğun her saniye kalori yaktığın için, daha da önemlisi setler arası ortalama 1dk dinlendiğini ve bir kas grubuna optimum 16-18 set girersen 1saati aşmaz; ama sen setler arası çok dinlenip bir kasa 5-6 hareket girmeye kalkarsan 2saati yine bulur, mesela göğüs'e toplamda kaç biceps'e toplamda kaç set giriyorsun?
biceps ve göğüs toplam 7 hareket 4x8 yapıyorum

Salon dedigin en guzel sosyallesme alanidir ornegin ben 3 saat çalışıyorum 1 saat konuşuyorum antremandan once

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı