dance4lifee
Üye
Merhabalar bodyforumtr yöneticileri ve üyeleri. uzun zamandır forumu takip ediyordum ve paylaşılan bilgilerin yararlı olduğuna inandığım için üye oldum. Burda araştırmadan konu açtığımı düşünmenizi istemediğim için bu açıklamaları yapıyorum 
Ben 3 aydır salonda çalışmalarımı yapıyorum. Hocam bölgesele geçince program verdi ama eksik ve yanlış noktalar olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden burdaki tecrübeli-bilgili arkadaşlarımızdan yardım istiyorum.
Son 1.5 aydır uyguladığım bölgesel programım:
-Pazartesi (Göğüs-Biceps)
bench press
incline bench press
decline bench press
butterfly pec deck
barbell curl
sehpada barla (barbell curl gibi ama ismini bulamadım)
standing cable curl
-Çarşamba (Omuz-Bacak)
behind the neck press
seated barbell deltoid military presses
machine Deltoid Military Presses
barı dar tutup çeneye çekme
front dumbbell raises
lateral raises
lying Leg Curl
leg Extension
-Cuma
Wide-Grip Front Lat Pulldown
Wide-Grip Rear Lat Pulldown
One Arm Dumbbell Rowing
Seated (Cable) Row
Dips
Standing One Arm Dumbbell Extensions
Straight Bar Triceps Pushdowns
Diğer günlerim boş. Ben bu programda vücudumun tam olarak düzgün bi şekilde gelişemediğini ve çok yavaş gelişeceğini düşünüyorum. Sizce program doğru mu?
Bide son günlerde farkettim sol omuzum sağ omuza göre daha yüksek durmaya başladı ne yapmalıyım bu konuda ?
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:45 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:13 ----------
Boy: 1.71
Kilo: 74
Hergün antrenmandan önce 2 dk 6da yürüyüş 2 dk 12de koşuyla 20 dk ye tamamlayarak ısınıyorum.
Ben 3 aydır salonda çalışmalarımı yapıyorum. Hocam bölgesele geçince program verdi ama eksik ve yanlış noktalar olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden burdaki tecrübeli-bilgili arkadaşlarımızdan yardım istiyorum.
Son 1.5 aydır uyguladığım bölgesel programım:
-Pazartesi (Göğüs-Biceps)
bench press
incline bench press
decline bench press
butterfly pec deck
barbell curl
sehpada barla (barbell curl gibi ama ismini bulamadım)
standing cable curl
-Çarşamba (Omuz-Bacak)
behind the neck press
seated barbell deltoid military presses
machine Deltoid Military Presses
barı dar tutup çeneye çekme
front dumbbell raises
lateral raises
lying Leg Curl
leg Extension
-Cuma
Wide-Grip Front Lat Pulldown
Wide-Grip Rear Lat Pulldown
One Arm Dumbbell Rowing
Seated (Cable) Row
Dips
Standing One Arm Dumbbell Extensions
Straight Bar Triceps Pushdowns
Diğer günlerim boş. Ben bu programda vücudumun tam olarak düzgün bi şekilde gelişemediğini ve çok yavaş gelişeceğini düşünüyorum. Sizce program doğru mu?
Bide son günlerde farkettim sol omuzum sağ omuza göre daha yüksek durmaya başladı ne yapmalıyım bu konuda ?
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:45 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:13 ----------
Boy: 1.71
Kilo: 74
Hergün antrenmandan önce 2 dk 6da yürüyüş 2 dk 12de koşuyla 20 dk ye tamamlayarak ısınıyorum.