antrenman programı

zebermik

Üye
Arkadaşlar antrenman programi hakkinda yorumlarinuza ihtiyacim var iyi mi kotu mu degistirmeli miyim bi yardim edin. Boy 1.85 kilo 76. Antrenman öncesi ve sonrası protein tozu kullanıyorum. Off günlerde de kullanmali miyim?
Screenshot_2014-04-13-04-31-13.png
Screenshot_2014-04-13-04-31-39.png
Screenshot_2014-04-13-04-31-52.png
Screenshot_2014-04-13-04-32-09.png

biceps-triceps görünmüyor ? diğerleride spor salonlarındaki temel programlardan biri bi süre uyguladıktan sonra zaten kendi programını çıkarabileceksin

Tozu ant öncesi alma sabah kalkar kalkmaz al ve ant sonrasi. Off gunlerinde sabah kalkar kalkmaz al. Goguse 2 press yeter. Scott curl ile hammer curl yerini degistir. One arm dumbel row yerine t bar row olsa iyi olur yoksa ant sonuna koy. Triceps dipsi ant başina koyabilirsin. 2. Pushdown 3. Extension olabilir. Omuza da 1 press yeter birini cikart geniş tutus upright row koy gogus ucuna kadar cek. Trapez icin uprighti dumbell3 yap kapali tutus. Ant günleri nasil.[DOUBLEPOST=1397374833][/DOUBLEPOST]Lateralleri 12 tekrar yapmani öneririm

Bacaktan sonraki kol antrenmani ayni önceki gunler yaptigimkol antrenmalarinin birleşimi gibi bi şey oldu ondan yazili degil. Antrenman günleri pazartesi sali ve persembe cuma şeklinde gidiyorum. Antrenmalari saat 12-3 arasinda yapiyorum genelde ogleden sonra okul var 2. Ogretim malum sabahlari da 11 gibi falan kalkiyorum o yüzden protein tozu alimim antrenman oncesi gibi oluyo ondan oyle yazdim. Diger yorumlar icin de ayrıca Teşekkürler

Gögüs'e 3 hareket yeterlidir BP, Dips, Incline fly gibi. Kol egz. 2 ye düsürebilirsin. Cuma günleri tekrardan kol calismana gerek yok.
1. gün ve 2 gün aralarinda dinleme günü yoksa overtrain olabilir. Sirt kanat günü de bicepsler calisir, önceki gün bicep calisilmis, tekrar yüklenmene gerek yok. Ayni sey triceps-Gögüs icinde gecerli

Triceps ve bicep yerlerini degistir (Gögüs/triceps, Sirt/Biceps)

O zaman gogus/triceps ve sirt/biceps olarak değiştireyim. Son gun sadece bacak calismak yeterli mi ya da kollar haftada 2 kere calistirsam olmaz mi bu arada 4. Ayimda falan varim sporda.

Back
Yukarı