Antrenman Programı Hakkında

Selamlar benim antrenman programım şu şekilde doğru mu yapıyorum yanlış bir şey var mı ?

Pazartesi (Göğüs-Kol) :
Göğüs :
1.Bench press
2.İncline bench press
3.Dumbell press
4.Dumbell fly
5.Cable crossover.
Kol :
1.Z bar curl
2.Dumbell curl
3.Concentration curl
4.Hammer curl
5.Standing cable push down
6.Standing one arm triceps extensions
7.Lyin barbell triceps extensions
8.Dips
Çarşamba ( Sırt-Omuz)
Sırt :
1.Latt puldown
2.Cable row seated
3.T bar row
4.One arm dumbell rowing
Omuz :
1.Seated dumbell press
2.Dumbell lateral raise
3.Dumbell front raise
4.Behind the neck press

Cuma (Bacak-Bilek)
Bacak :

1.Squat
2.Leg press
3.Leg extensions
4.Leg curl
Bilek :
1.Palm ups dumbell curl
2.Reverse barbell curl
Sizce nasıl bir eksiği yada fazlası var mı ?

Pazartesi gogus çalışıyorsun ve ardından kol çalışıyorsun çok saçma gogusde zaten triceps fazlasıyla çalışıyor ardından bir de triceps çalışıyorsun ayrıca gogus için 5 hareket fazla antrenmanin 2 saat sürüyor herhalde bu kadar çalışmaman gerekir en fazla 1 saat sürmeli antrenmanin bence programını baştan yap biraz arastir internette etrafında tecrübeli kişiler varsa onlardan da yardım al

Pazartesi gogus çalışıyorsun ve ardından kol çalışıyorsun çok saçma gogusde zaten triceps fazlasıyla çalışıyor ardından bir de triceps çalışıyorsun ayrıca gogus için 5 hareket fazla antrenmanin 2 saat sürüyor herhalde bu kadar çalışmaman gerekir en fazla 1 saat sürmeli antrenmanin bence programını baştan yap biraz arastir internette etrafında tecrübeli kişiler varsa onlardan da yardım al
Neleri düzenlemeliyim ?

bence göğüs-biceps , sırt-triceps ve bacak-omuz şeklinde çalış.göğüs gününden sonraki kol antrenmanı çok ağır kalır.ayrıca çok fazla kol hareketi var. azaltmalısın onları. bacak gününde zaten squat yapıyorsun. leg press e ne gerek var. aynı şekilde leg ext ve leg curl da gereksiz bence. onlar yerine lunge, dumbell swing ve sumo deadlift yapabilirsin.

bence göğüs-biceps , sırt-triceps ve bacak-omuz şeklinde çalış.göğüs gününden sonraki kol antrenmanı çok ağır kalır.ayrıca çok fazla kol hareketi var. azaltmalısın onları. bacak gününde zaten squat yapıyorsun. leg press e ne gerek var. aynı şekilde leg ext ve leg curl da gereksiz bence. onlar yerine lunge, dumbell swing ve sumo deadlift yapabilirsin.
Eyvallah saol.

Back
Yukarı